Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

LOLIČ VERICA - ORDINACIJA SPLOŠNE MEDICINE

odstranjevanje virusnih bradavic lasersko zganje bradavic kocevje


Roška cesta 22, 1330 Kočevje
...... Prikaži tel
Prikaži web

Odstranjevanje virusnih bradavic, lasersko žganje bradavic
LOLIČ VERICA - ORDINACIJA SPLOŠNE MEDICINE

V podjetju DESPERO d.o.o. se ukvarjamo z odstranjevanjem virusnih bradavic, laserskim žganjem bradavic, diagnosticiranjem in tretiranjem različnih kožnih sprememb ter s svetovanjem za zdravo in boljše življenje. Našo ekipo sestavljajo zdravnica, specialistka družinske medicine Verica Čavić Lolić, dr.med., medicinski tehnik Edvard Kopač in asistent Branimir Šamec, inženir kriznega upravljanja. Smo ubrana in uspešna ekipa, saj skupaj delamo že več kot 8 let in imamo dolgoletne izkušnje na svojih področjih dela. Skupaj smo odpravili številne kožne težave naših pacientov. Pomagali bomo tudi vam. Pokličite nas! 041/255-207 Naša ordinacija se nahaja na naslovu Roška cesta 22, 1330 Kočevje, v 1. nadstropju novega prizidka Doma starejših občanov Kočevje. Za vse informacije, ceno in termin nas pokličite na: tel: 041/255-207, e-mail: info@despero.si.

DELOVNI ČAS:
ponedeljek       14:00 – 19:00
torek         08:00 – 14:00
sreda         14:00 – 19:00
četrtek         14:00 – 19:00
petek         14:00 – 19:00


Zdravljenje bradavic
Uspešno in učinkovito odstranjujemo različne vrte virusnih bradavic kot so:

Clarker – visoko precizen mikrokirurški aparat

Aparat je visokokakovostne znamke Akronics LTD. Gre za visoko precizen mikrokirurški aparat, ki se uporablja za široko paleto aplikacij, deluje pa na principu patentirane plazma tehnologije. Ima širok razpon moči, kar omogoča različne možnosti uporabe. Občutljive kozmetične postopke delamo z najnižjo močjo, zahtevnejše odstranitve mehkega tkiva pa z najvišjo.

Kemični piling kože
Kemični piling je učinkovit pri odstranjevanju: suhe in hrapave kože  •  aken in razširjenih por • rozacee • manjših gub in brazgotine •    pigmentnih sprememb (starostne, sončne pege)

Odstranjevanje virusnih bradavic, lasersko žganje bradavic - Despero d.o.o.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.