Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

HAMBI OKREPČEVALNICE IN PODOBNI OBRATI, D.O.O.

okrepcevalnica sveze malice hambi maribor bostanj


Dolenji Boštanj 62E, 8294 Boštanj
...... Prikaži tel

Okrepčevalnica, sveže malice, Hambi, Maribor
V okrepčevalnici HAMBI vam bomo postregli z odličnimi hamburgerji in drugimi svežimi malicami. Obiščite nas v obrtni coni Boštanj in si hitro potešite lakoto!

Okrepčevalnica HAMBI, letos praznuje 20 let obratovanja in po mnenju mnogih 20 let najboljših hamburgerjev daleč naokoli! Do leta 2009 smo imeli poslovalnico v Sevnici pri avtobusni postaji, nato smo prestavili poslovanje v obrtno cono Boštanj, zraven našega dnevnega bara - BAR MM. Odlikuje nas vsa ta leta nespremenjena kvaliteta naših hamburgerjev, saj za pripravo uporabljamo dnevno sveža živila naših lokalnih dobaviteljev.

Dobrodošli pri nas, kjer vam postrežemo z odličnimi hamburgerji, na terasi BAR-a MM pa s kavo in raznimi osvežilnimi pijačami!

DELOVNI ČAS:
Okrepčevalnica HAMBI
ponedeljek - petek 9.00 - 22.00
sobote, nedelje in prazniki 16.00 - 22.00

Bar MM
ponedeljek - sobota 6.00 - 24.00
nedelja in prazniki 8.00 - 22.00

Telefon za naročila : 051 631 455
Za naročila nad 15.00 eur mogoča brezplačna dostava (do 3km).

Zadovoljili smo že številna lačna usta in prazne trebuhe. Potešili bomo tudi vašo lakoto!

Okrepčevalnica, sveže malice, Hambi, Maribor - HAMBI d.o.o.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.