Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

OLJARNA IN MEŠALNICA Jeruzalem SAT d.o.o.-Središče ob Dravi

oljarna in mesalnica jeruzalem sat d o o sredisce ob dravi sredisce ob dravi


Ljutomerska cesta 4, 2277 Središče ob Dravi
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
...... Prikaži email
Prikaži web

,,OLJARNA IN MEŠALNICA,,

Jeruzalem SAT d.o.o.-Središče ob Dravi

 

O nas

 

Bučno olje ni le dodatna začimba pri  pripravi okusne hrane,  je vsestransko in široko  uporabno z zdravilnimi in gastronomskimi lastnostmi. Vse te koristi in prednosti poskušamo preko promocije in organiziranih ogledov oljarne ter degustacij dobrot,ki jih pripravijo naše sodelavke na Oljarni v Središču ob Dravi, predstaviti širšemu krogu obstoječih in potencialnih kupcev.

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/oljarna-in-mesalnica_1-300x218.jpg

PC Oljarna z letno proizvodnjo 150.000 l bučnega olja, ki ga uspešno plasiramo tako na domačem kot na tujih trgih. Tradicija proizvodnje bučnega olja v Oljarni Središče ob Dravi se približuje stoletnici, od prvih začetkov v Vargazonovem mlinu do današnje oblike pridobivanja bučnega olja, ki je zadržala vse tiste osnovne elemente tradicionalnega načina praženja in stiskanja te prijetno dišeče tekočine.

 

Bučno olje, kakor bučno meso in bučna semena se uporabljajo tako v prehrani, kot tudi v zdravilstvu in kozmetiki. Samo bučno olje je zeleno-rjave barve in ima blag okus po orehih. Zaradi pazljivega stiskanja se ohrani v olju mnogo učinkovin.

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/oljarna-in-mesalnica_4-300x217.jpg

Je vsestransko in visoko vredno živilo

 

Buče, sorodnice današnjih vrst so že pred odkritjem Amerike poznali in v najrazličnejše prehranjevalne in zdravstvene namene uporabljali tamkajšnji prvotni naseljenci – Indijanci.

Uporaba: http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/oljarna-in-mesalnica_3-300x220.jpg  

V trgovini Oljarna Središče ob Dravi, Ljutomerska 4, 2277 Središče ob Dravi, vam ponujamo:

     

Tradicija proizvodnje bučnega olja v Središču ob Dravi sega v začetek 20. stoletja in se približuje stoletnici. To dokazuje, da le kvaliteta, združena s tradicijo, omogoča pozicioniranje v širšem tržnem okolju.

Proizvodnja bučnega olja je podprta s standardom ISO 9001 in dopolnjena s sistemom HACCP.

Z domačimi surovinami in znanim poreklom bomo tudi v bodoče uresničevali svojo poslovno vizijo!

Oljarna Središče Jeruzalem SAT Vstop v našo spletno trgovino klik>>> Možnost ogledov in degustacij  več>>>

Oljarna Središče Jeruzalem SAT. Oljarna Ormož.

 

8 x Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

 

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/oljarna-in-mesalnica_2-300x218.jpg

Stopite v stik z nami!

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!


   Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.