Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

OPTIKA TOMAŽ ŠIMENC S.P.

optika v ljubljani okvirji za korekcijska ocala polarizacijska soncna ocala pregled za kontaktne lece ljubljana ljubljana


Trubarjeva cesta 56, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Optika v Ljubljani, okvirji za korekcijska očala, polarizacijska sončna očala, pregled za kontaktne leče, Ljubljana

Optika Tomž Šimenc je družinsko podjetje, ki se že več kot 25 let ukvarja z očesno optiko in prodajo korekcijskih očal in ostalih pripomočkov za vid. V vseh letih delovanja smo do kvalitetnih očal pomagali že velikemu številu zadovoljnih strank. Naše odlike so visoka stopnja strokovnega znanja obogatenega z obilico izkušenj. Vsaki stranki se v celoti posvetimo in ponudimo strokovno svetovanje. Zadovoljstvo naših strank je naš glavni cilj.

Nahajamo se na Trubarjevi cesti 56, zraven križišča z Vidovdansko ulico v bližini nekdanje tovarne Rog. V neposredni bližini ljubljanske mestne tržnice in pravne fakultete.

Vsaki stranki ob predložitvi garažnega listka nudimo tudi uro brezplačnega parkiranja v garažni hiši Kapitelj.

Korekcijska in sončna očala

Naša glavna dejavnost so korekcijska in sončna očala ter kontaktne leče večine blagovnih znamk, ki so na voljo na trgu. Ukvarjamo se tudi z ostalimi pripomočki za vid in tudi s specialnimi naročili. Za dobro ponudbo okvirjev in leč(stekel) je pri nas poskrbljeno. Sodelujemo le z najboljšimi proizvajalci stekel kot so: Zeiss, Hoya, Alcom, Rodenstock, Okm. Naša specialnost pa je izdelava progresivnih oz. multifokalnih očal, za gledanje na daleč in blizu z istimi očali.

Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete na 01/ 282-18-48, nam pošljete elektronsko pošto na tomaz.simenc@optika-simenc.si ali obiščete našo uradno spletno stran.

Pregled Vida

Preglede po predhodni najavi opravljamo vsak dan. Najavite se lahko prek tel: 01/ 282-18-48 ali prek e-maila: tomaz.simenc@optika-simenc.si.


Optika v Ljubljani, okvirji za korekcijska očala, polarizacijska sončna očala, pregled za kontaktne leče Ljubljana - OPTIKA TOMAŽ ŠIMENC s.p.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.