Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ORNAMENT PROIZVODNJA OKRASNIH PREHRAMBENIH IZDELKOV, MAGDA ŠRIMPF S.P.-SLOVENJ GRADEC

ornament proizvodnja okrasnih prehrambenih izdelkov magda srimpf s p slovenj gradec slovenj gradec


Cankarjeva ulica 10A, 2380 Slovenj gradec
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,ORNAMENT,,

,PROIZVODNJA OKRASNIH PREHRAMBENIH IZDELKOV,

MAGDA ŠRIMPF S.P.-Slovenj Gradec

O nas  

Okrasitev torte – dekoracija za torte: jedilne folije, hostije in figurice za torte

Dekoracija za torte postaja nuja, ki pa je hkrati lahko tudi zabavna. Okrasitev torte z našimi izdelki je pravi užitek, saj smo za vas pripravili obilo izdelkov za atraktiven in unikaten izgled torte.

Dekoracija za torte je torej lahko izvedena z izdelki, kot so jedilne folije za torte, sladkorni posipi, okrasne rože in figurice za torte.

Za čudovito okrasitev torte so lahko uporabljene tudi raznobarvne kreme za torte ali fleksibilna tičino masa. Vse to in še več za dekoracijo torte vam je na voljo v  naši poslovalnici.

Ponudba: 

Polepšajte svoje torte s slikami natisnjenimi na jedilno hostijo. Pošljite željeno sliko na naš mail okraski.ornament@gmail.com. Mi bomo sliko oblikovali, po želji kaj dopisali, vam poslali v predogled in nato poslali po pošti. Cena A4 formata je 8€ + PTT.

Pri nas izdelujemo okraske za na torte.

Ponudba zajema:

Če si želite čudovitih unikatnih okraskov za torte, potem smo mi pravi naslov za vas!

Po pošti lahko pošljemo izdelke Nizozemskega podjetja Fun Cakes.

To so barvna TICINO masa, sladkorni posipi, perlice, konfeti, vanilijeva krema, čarobna puhasta krema, …

Okrasitev torte – pomemben ni le okus, temveč tudi dekoracija torte

Čeprav je najpomembnejši okus torte, pa je vsekakor važna tudi sama okrasitev torte, ki mora biti izvirna, zanimiva, v skladu s torto in slavljenčevimi željami. Dekoracija za torte je še posebej pomembna pri poročnih tortah ter tortah za otroke.

 Z njimi bo okrasitev torte vaše najmlajše zagotovo navdušilo, pristnega nasmeha na obrazu pa boste prav gotovo deležni tudi vi.

Zakaj obiskati ravno nas?

Z njimi bo okrasitev torte vaše najmlajše zagotovo navdušilo, pristnega nasmeha na obrazu pa boste prav gotovo deležni tudi vi.

 

Stopite v stik z nami!

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.