Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ADRIA TRADING TRGOVINA IN STORITVE D.O.O.

pakiranje z mehurcasto folijo pakiranje bio izdelkov skin pakiranje ptuj


Vičava 47, 2250 Ptuj
...... Prikaži tel
Prikaži web

Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje

V podjetju ADRIA TRADING d.o.o. smo specialisti za pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje, poleg tega smo zastopnik enega največjih in najkvalitetnejših proizvajalcev posušene zelenjave in začimb v Evropi. Tržimo tudi tudi Bio izdelke in Bio surovine. Novost v naši ponudbi pa je tudi pakiranje majhnih serij Bio izdelkov.
Podjetje Adria Trading d.o.o. ima dolgoletne izkušnje s pakiranjem sipkih materialov, pakiranjem Bio izdelkov, skin pakiranjem in pakiranjem v termoskrčno folijo, saj podjetje posluje že skoraj 25 let. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in želja, da v čim večji meri zadovoljimo želje in potrebe naših strank. Nudimo pestro ponudbo kakovostnih storitev, ki smo jih razvijali in izpopolnjevali skozi leta.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki: +386 (0)2 777 73 61 ali elektrosnski pošti: info@adria-trading.si. Obiščite našo spletno stran http://adria-trading.si!

PAKIRANJE To dejavnost smo razvili iz lastne potrebe po pakiranju proizvodov. Zaradi povpraševanja pa smo dejavnost razširili na več ravni: pakiranje sipkih materialov v različne vrste vrečk, pakiranje Bio izdelkov, skin pakiranje ter pakiranje v termoskrčno folijo. Ponudimo lahko tudi različne embalažne materiale, primerne za aktivno komuniciranje, kot so kartonske škatlice, tulci iz kartona ali plastike, v katere vam lahko zapakiramo želene izdelke, embalažo pa opremimo z logotipom podjetja.

MEHURČASTA FOLIJA Že vrsto let smo zastopniki podjetja LPS GmbH, ki je proizvajalec mehurčaste folije. Izdelujemo tudi izdelke iz mehurčaste folije kot so vrečke, torbice oz. žepki, ovojnice, prekrivala formati in perforirani formati. Po potrebi vam lahko izdelke opremimo z samolepilnim trakom za enostavnejše in hitro zapiranje.

POSUŠENA ZELENJAVA IN ZAČIMBE Smo zastopnik enega največjih in najkvalitetnejših proizvajalcev posušene zelenjave in začimb v Evropi. Nudimo pestro izbiro izdelkov in surovin. Pakiranja so prilagojena tako končnim uporabnikom kot trgovcem ali gostincem. Za popestritev ponudbe smo vključili tudi različne vrste suhega sadja. Za vaše poslovne partnerje pa smo pripravili inovativna darila, ki jih bodo zagotovo presenetila in razveselila.

BIO IZDELKI Za vse ljubitelje zdrave hrane smo dodali tudi Bio izdelke in Bio surovine. Pri Inštitutu Kon-cert, smo si pridobili certifikat, ki nam dovoljuje trženje Bio izdelkov. Novost v ponudbi pa je tudi storitev pakiranja majhnih serij Bio izdelkov.

Pakiranje z mehurčasto folijo, pakiranje bio izdelkov, skin pakiranje - ADRIA TRADING d.o.o.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.