Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PARKETARSTVO, PRODAJA IN ODKUP VOZIL MA & KA D.O.O.- NOVO MESTO

parketarstvo prodaja in odkup vozil ma & ka d o o novo mesto novo mesto


Glavni trg 24, 8000 Novo mesto
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,PARKETARSTVO, Prodaja in odkup vozil,,

MA & KA d.o.o.- Novo mesto

Govorimo

O nas

Zanesljiv ter izkušen partner, kjer je stranka vedno na prvem mestu – PARKETARSTVO, Prodaja in odkup vozil MA & KA d.o.o.- Novo mesto, prepričajte se sami! Z vami že vrsto let,..

Sledenje razvoju vseh vrst talnih oblog in pripadajocih materialov (laki, lepila…) ter nenehno nadgrajevanje znanja naših, sicer izkušenih mojstrov polaganja talnih oblog, so naša poslovna strategija za doseganje odlicnih rezultatov poslovanja. Ravno tako pa se skozi sledenje trendov povpraševanja po dolocenih vrstah talnih oblog pa se tudi nenehno prilagajmo trgu tako pri nas kot v sosednjih državah.

V teh letih smo si izjemno hitro pridobili sloves kot podjetje z izjemno hitrim odzivom in dejstvo, da se vedno držimo dogovorjenih rokov. Vse to pa so razlogi, da smo se postavili ob bok zaupanja vrednim podjetjem iz naše branže. Prepricani pa smo, da bomo v teh ugledni družbi še zelo dolgo.

Priporocamo talno oblogo, ki je dober toplotni ter zracni izolator. Zato priporocamo tiste površine, ki so tople in dušijo zvoke, do katerih prihaja pri hoji, premikanju stolov ter podobnem. Ce je talna površina odporna proti madežem ter tako najprimernejša za cišcenje in vzdrževanje, še posebej, ce v prostor prihajajmo tudi s cevlji, še toliko bolje. Vse to so razlogi, ki nam narekujejo temeljiti pogovor z narocnikom, ki šele razmišlja o nabavi talne obloge ne glede na to ali bomo dobavo opravili mi ali pa bo za njo poskrbel narocnik sam.

Svoje storitev vedno opravimo v skladu z nacrti in željami naših strank. Seveda pa so opravljene storitev v polnem skladju z vsemi veljavnimi standardi in predpisi  ter navodili proizvajalcev (lepila, laki…).

STORITVE

CENIK:

Polaganje laminata – od 3,5 do 4.5 €/m2 odvisno od debeline lamel

polaganje zakljucnih letev 1.1 do 1.3 €/m2

možnost placila na 24 obrokov

KONTAKT:

za informacije in izračune poklicite na 030 356 104

ali pišite na matjaz.markelc@kainma.com

PRODAJA IN UVOZ VOZIL

Ukvarjamo se s prodajo rabljenih vozil razlicnih znamk, na katera vam izdamo pisno garancijo, ter uredimo tehnicni pregled, ko je ta potreben.

8x Zakaj izbrati ravno nas?

 1. Vrhunska kvaliteta storitev,

 2. zanesljivost in hitra odzivnost,

 3. natancnost,

 4. odlicno razmerje med kvaliteto in ceno,

 5. maksimalno posvecanje strankam,

 6. držanje zastavljenih rokov,

 7. dolgoletne izkušnje,

 8. zadovoljstvo strank.

  Stopite v stik z nami!

  Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

  Z veseljem vam bomo pomagali!  Zanimivosti

  Razpisi

  Koristne informacije

  SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
  1. Splošni pogoji poslovanja

  veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
  2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
  3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
  Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
  V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
  Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
  4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
  Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
  5. CENA, PLACILNI ROKI
  Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
  Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.