Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PARKETI, LAMINATI, PVC TALNE OBLOGE, LINOLEJI, PLUTE, TRGOVINA ANLES ALEŠ NOGRAŠEK S.P.-STAHOVICA

parketi laminati pvc talne obloge linoleji plute trgovina anles ales nograsek s p stahovica stahovica


Gozd 17E, 1242 Stahovica
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,Parketi, Laminati, PVC talne obloge, Linoleji, Plute,,

,TRGOVINA ANLES,

 ALEŠ NOGRAŠEK S.P.-Stahovica     

O nas

Zanesljiv ter izkušen partner, kjer je stranka vedno na prvem mestu

Prodajni koncept podjetja “TRGOVINA ANLES ALEŠ NOGRAŠEK S.P.-Stahovica”, sloni na vrhunski storitvi, ki zadovolji še tako raznovrstne življenjske stile in potrebe kupcev.

Izvajamo polaganje lamelnega parketa, panelnega parketa, intarzijskega parketa, pvc pode ter vse ostale obloge iz pvc-ja. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri tako, da naši narocniki lahko izbirajo med kvalitetnimi materiali, ki jih dostavimo, položimo (vgradimo), vzdržujemo in po potrebi obnovimo.

Poleg vsega naštetega, “TRGOVINA ANLES ALEŠ NOGRAŠEK S.P.-Stahovica”  svoj sloves kupcem prijaznega podjetja, nadgrajuje s strokovnim svetovanjem, od ideje pa do izbire materialov, ki jih s kvalitetno montažo tudi vgradi po vaši želji. 

TRGOVINA ANLES, ALEŠ NOGRAŠEK S.P. je izkušeno podjetje na podrocju prodaje, dobave in montaže vseh vrst talnih oblog (parketi, laminati, PVC talne obloge, linoleji, plute,…). Svoje storitve nudimo na podrocju cele Slovenije.

Nudimo pa tudi prodajo parketov in ostalih talnih oblog. Pridite v našo trgovino in izberite sebi najboljši parket. Najdete nas v trgovini Spar, Kamnik.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete nasvet, nas vedno lahko poklicete in z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj vam nudimo?

Smo podjetje, katerega primarna dejavnost je polaganje in prodaja talnih oblog.Imamo lasten salon, zato lahko talno oblogo izberete pri nas.

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovstjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odlocitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

8x zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natancnost,
  4. odlicno razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvecanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.

VINIL – PVC

WINFLEX je vinil talna obloga, ki združuje dve najbolj zaželeni lastnosti talnih oblog, tj. lepoto in trajnost. Daje vam talno oblogo, ki je neverjetno obstojna ter hkrati atraktivna po obliki, videzu in teksturi. Posebej skrbno izbrani lesni dekorji, ki zaživijo v številnih modelih, dosegajo visoko stopnjo realistke s pomocjo združevanja najnovejših dosežkov na podrocju tehnologije, posnemanja videza in teksture lesa ter površinske zašcite. Z roko v roki združeni lepota in trajnost gotove talne obloge ter enostavnost polaganja vinilne talne obloge.

PARKET BOEN

Norveško podjetje, ki svoje vec sto-letne izkušnje in znanje pretvarja v gotove parkete, ki jim po kvaliteti izdelave težko najdemo primerljive. Najsi bodo klasicni, tradicionalni gotovi parketi, vsestransko uporabni troslojni parketi ali dvoslojni parketi, primeren za talno gretje, naj bo hrast ali jesen, doussie ali iroko, krtacen ali ne, naravno oljen ali lakiran.

Ce želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.