Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Paskal, terapevtsko negovalni salon, Nika Šarlah, s.p.

paskal terapevtsko negovalni salon nika sarlah s p bistrica ob sotli


Bistrica ob Sotli 31, 3256 Bistrica ob sotli
...... Prikaži tel

Terapevtsko negovalni salon Paskal, Nika Šarlah, iz Bistrice ob Sotli se ukvarja z alternativnim zdravljenjem, Skalar Prana terapijami, barvno svetlobnimi terapijami, masažami ter delavnicami na temo zdravljenja in boljšega počutja. Izvajamo tudi masaže obraza, klasične masaže, refleksno terapijo ter jogo smeha.

Skalar prana

Če se počutite da vaše sedanje zdravstveno stanje in vaše življenje na splošno daleč od tega, kar ste si zamišljali da bo, vam Skalar Prana lahko pomaga stvari obrniti na bolje. Skalar Prana je združenje dveh naravnih energij, ki jih lahko izkoristimo za več nivojsko zdravljenje skozi tehnike Skalar Prana Terapije. Ko se energija integrira v vašo auro vam pomaga uravnovesiti vaš sistem, še osebej srce in um. Tako lahko bolj inteligentno upravljate vaše misli in čustva, prav tako globlje razumete, kako vaše odločitve vplivajo na vaše življenje in bližnje. Koncepti in principi Skalar Prana Terapije se uporabljajo na področju psihoterapije, nevrologije, onkologije, blaženju stresa in bolečin, duhovnosti, prav tako pa tudi s kristali, barvami in zvoki in blagostanju. Skalar Prana Terapija Skalar Prana Terapija je modalnost zdravljenja, ki izkorišča izjemno moč dveh naravnih energij – Skalarja in Prane. Skalarna energija je osnovna energija ustvarjanja, ki smo jo ljudje uporabili in absorbirali in energetskega polja ničelne točke oz. Matrice. Je višja oblika energije, ki da moč, skladnost, strukturo in usmeritev prani, ki izvira iz sonca in drugih elementov naravnega sveta. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/Terapevtsko-negovalni-salon_1-300x178.jpg

Barvna svetlobna terapija BIOPTRON

Regeneracija z novo dimenzijo Odkrijte moč barv Vsakdo se včasih počuti zdolgočaseno in utrujeno. Ste kdaj pomislili, da je to zaradi napačne barve v vašem okolju? Barve so bistvenega pomena za telo in dušo, saj lahko polnijo naše baterije. Ne glede na to, katero barvo radi nosite ali jo imate v svoji bližini, sedem barv sončne svetlobe podzavestno vpliva na nas.  

Solna terapija

Solna terapija je način sproščanje v posebni sobi, ki je v celoti obdana z plastjo soli. V prostoru ustvarimo atmosfero, ki je po osebnosti soli v zraku močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih, ob morju. Namenjena je otrokom od 1.leta dalje, sproščanju, vrhunskih in rekreativnim športnikom, pevcem, kadilcem.   Delovni čas: Po dogovoru.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.