Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PEČARSTVO A KOZMUS, ALJA KOZMUS S.P. SEVNICA

PEČARSTVO A KOZMUS, ALJA KOZMUS s.p. SEVNICA


Kvedrova cesta 3, 8290 Sevnica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

„PEČARSTVO A KOZMUS„
ALJA KOZMUS s.p. SEVNICA
 
Govorimo:
O nas
 
Pečarstvo A Kozmus ima v slovenskem prostoru že dolgoletno tradicijo, nekaj pa tudi v tujini. Prvi kamin smo postavili pred 32 leti. V teh letih delovanja smo si pridobili zaupanje kupcev in tistih ljudi, ki koristijo naše storitve, saj skrbimo, da je naše opravljeno delo kakovostno, unikatno in po potrebnih standardih.

Izdelujemo lončene peči, toplozračne peči, letne vrtne kuhinje (peč- žar), toplozračne kamine, kmečke peči,  zidane štedilnike, pizza peči, obnavljamo in čistimo stare peči ter enostavno uresničujemo vaše želje. Z obujanjem tradicionalnih družinskih vrednot se peči in kamini vračajo v slovenske domove.

Storitve
KATERE STORITVE VAM PONUJAMO?

V našem pečarstvu so vam na razpolago naslednjimi izdelki, ki vam lahko polepšajo dom ali vrt:

peči (kaminske, krušne, za peko pizz, prostostoječe, toplozračne, lončene krušne, lončene)
kamine (letne vrtne kuhinje (peč-žar), odprte, toplozračne)
štedilnike (kombinirane štedilnike za centralno ogrevanje, štedilnike na drva)
Peči
V našem pečarstvu lahko so vam na razpolago naslednje peči, ki vam lahko polepšajo vaš dom ali vrt: kaminske, krušne, za peko pizz, prostostoječe, toplozračne, lončene krušne in lončene.

več na strani,…
 
Kamini
V prodaji imamo betonske vrtne kamine, odprte, toplozračne ter kaminske vložke za centralno ogrevanje aquatic, ki ogrevajo vodo (vložki so priključeni na centralno ali talno ogrevanje ali na radiatorje).

Sicer pa lahko kupci izberete med kaminskimi vložki različnih blagovnih znamk: Befhome, Kobok, La Braise ter Nordica Extraflame.

Štedilniki
Med našo ponudbo sodijo tudi kombinirani štedilniki za centralno ogrevanje ter štedilnike na drva.

V prodaji imamo tudi kaminske vložke za centralno ogrevanje Aquatic, ki ogrevajo vodo (vložki so priključeni na centralno oz. talno ogrevanje ali na radiatorje).

Sicer pa lahko kupci izbirate tudi med kaminskimi vložki različnih blagovnih znamk:

Befhome
Kobok
La Braise
Nordica extraflame

Vabimo vas, da nas obiščete na našem naslovu v Sevnici, nas pokličete na našo telefonsko številko ali nam pišete na naš elektronski naslov.

Veseli bomo vašega obiska in klica.

 

 

Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.