Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GRENS-TIM, SVETOVANJE, POSREDNIŠTVO IN STORITVE, D.O.O.

Poceni prevajalske storitve


Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Poceni prevajalske storitve

Agencija GRENS-TIM d.o.o. predstavlja slovensko podružnico mednarodne mreže partnerskih prevajalskih agencij. Nudimo vam poceni prevajalske storitve!
Na tržišču je mreža s svojimi storitvami trenutno prisotna v 4 državah: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in v Veliki Britaniji. Za partnerske agencije v mreži trenutno skupaj prevaja več kot 500 prevajalcev- odličnih in strokovnih kadrov.
Agencije v mreži so trenutno v postopku pridobitve certifikata kakovosti EN15038.

Z odlično koordinacijo in organizacijo med vsemi podružnicami na področju izvedbe prevajanja in lektoriranja besedil, marketinga ter s pomočjo vrhunske IT podpore lahko dosegamo naše zastavljene cilje:

Visoka kakovost prevodov
Na osnovi velikega števila sodelavcev-prevajalcev se lahko izbere najustreznejšega prevajalca za vsako besedilo, ne glede na tematiko.

Cenovno ugodni prevodi
Večji obseg naročil, ki jih dnevno realiziramo, nam omogoča, da prevajalcem ponudimo večjo količino dela, pri tem pa svojim sodelavcem nudimo pošteno in pravočasno plačilo, za kar nam sodelavci nudijo njihovo stalno angažiranost, vestnost, poštenost in visoko raven kakovosti narejenih prevodov.

Prevodi v najkrajšem času
Vedno imamo na voljo določeno število razpoložljivih prevajalskih virov, zato lahko vaše besedilo takoj prevzamemo v izvedbo. S pomočjo tehnološke ter programske opreme in odlične IT podpore lahko, ne glede na medij in format besedila, dokumente prevedemo v najkrajšem izvedbenem roku.

Vaše povpraševanje in besedilo za prevod nam lahko pošljete v prilogi preko kontaktnega obrazca ali preko e-maila, mi pa bomo za vas, glede na vaše želje in dodatne zahteve pripravili BREZPLAČNO IN NEOBVEZUJOČO ponudbo s podrobnim obračunom cene za prevod, hkrati pa vas bomo seznanili in vam ponudili tudi vse ostale ugodnosti in ekskluzivne pogoje, ki jih prinaša morebitno nadaljnje (pogodbeno) sodelovanje.

Ne odlašajte kontaktirajte nas še danes! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.