Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

POČITNIŠKA HIŠA PR MATAŽIČ, BOGOMIL WIEGELE, SOBODAJALEC

pocitniska hisa z bazenom kamnik holiday house with a pool ljubljana slovenia kamnik


Vrhovje 3, 1241 Kamnik
...... Prikaži tel
Prikaži web

Počitniška hiša z bazenom Kamnik, Holiday house with a pool, Ljubljana, Slovenia

Samo nekaj kilometrov stran od srednjeveškega Kamnika stoji idilična planinska vasica Vrhovje, prav v osrčju kamniških planin. Pomirjujoč panoramski razgled sega na okoliško gričevje s tunjiško cerkvijo, planinami, vsak večer pa vas očara pravljičen sončni zahod. Če vam ni do plavanja, igranja in poležavanja ob velikem bazenu, se lahko odpravite peš ali z gorskimi kolesi po označenih poteh v bližnji okolici.

200 let staro hišo smo prenovili, ohranili strop črne kuhinje in jo opremili v podeželjskem slogu. V pritličju je velik dnevni prostor s krušno pečjo, kuhinja in kopalnica s sanitarijami. V kletnem prostoru lahko hranite vsa živila, saj je tudi v poletnih mesecih hladna. V nadstropju sta dve spalnici za šest do osem oseb ter manjši prostor za kramljanje odraslih ali igro otrok. Z glavne spalnice lahko stopite na balkon, od koder je sončni zahod najlepše viden! Iz kuhinje lahko greste na kamnito teraso z žarom, kjer vam senco nudi mogočna stara lipa. Tako si lahko pripravite prijeten piknik ob še prijetnejšem panoramskem razgledu! Okolica hiše je lepo urejena s cvetličnimi gredicami, v bazenu, ki ga lahko tudi pokrijete s streho, pa se lahko ohladite in zaplavate.

SI ŽELITE ODDIH V MIRNEM PLANINSKEM RAJU, STRAN OD MESTNEGA VRVEŽA? SI ŽELITE LEP RAZGLED, SVEŽ ZRAK IN PROSTOR, KJER PRAV VSAK ČLAN DRUŽINE NAJDE NEKAJ ZASE?

»Pr Matažič«, počitniška hiša z bazenom Kamnik, smo pravi naslov za vas! V hiši vam je na razpolago satelitska televizija, internet in telefon, tako da tudi vašim najmlajšim nebo dolgčas! Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezskrbne počitnice v osrčju Kamniških alp!

Vas Vrhovje je le pet kilometrov oddaljena od Kamnika, starega srednjeveškega mesta z zgodovinskimi znamenitostmi. Ogledate si lahko tudi arboretum Volčji potok, Veliko planino ali pa se pogumno odpravite v malo višje hribe. Do letališča Jožeta Pučnika (Brnik) je le 15 kilometrov, do glavnega mesta Ljubljana pa le dobre pol ure vožnje z avtom. Ob prihodu vas pričakamo z domačim prigrizkom in pijačo, sicer pa si bivanje organizirate po lastni želji.

Za kakršnakoli vprašanja smo vam vedno na razpolago. Kontaktirate nas lahko preko spletnega obrazca ali pa nas kar pokličete. Oglejte si našo ponudbo in galerijo, ne spreglejte tudi knjige gostov!

»Pr Matažič«, kjer se med dopustom lahko počutite kot doma in doživite dopust, kot si ga želite. Se že veslimo vašega obiska!

Počitniška hiša z bazenom Kamnik - Holiday house with a pool, Ljubljana, SloveniaZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.