Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PREVOZI PLEVNIK STORITVE D.O.O.

potniski prevoz z kombijem gorenja vas


Žirovski Vrh Sv. Urbana 29, 4224 Gorenja vas
...... Prikaži tel

Potniški prevoz z kombijem
PREVOZI PLEVNIK storitve d.o.o. smo podjetje, ki vam že od leta 2012 nudi potniške prevoze z kombijem. V letih uspešnega poslovanja smo si pridobili veliko zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tujini, katere se rade vračajo saj imamo profesionalen odnos do strank, kvalitetno opravljene storitve in konkurenčno cenovno ugodno ponudbo. Naše odlike so kakovost, natančnost in ažurnost. Zagotavljamo vam cenovno ugoden, varen ter zanesljiv potniški prevoz z kombijem na poljubno destinacijo po Sloveniji ali v tujini. Za kvalitetno opravljene storitve je pomembna usposobljena ekipa sodelavcev. Slednje dosegamo z rednim izobraževanjem in motivacijo, tako posameznikov, kot celotne ekipe sodelavcev. Naš cilj je dobro opravljena storitev in zadovoljna stranka.

Transferje vam nudimo 24/7. Tu smo za vas celo leto. Glede načina poslovanja se prilagajamo željam strank! Imamo vse potrebne licence za prevozniško poslovanje. Prijazen pristop, zanesljivost, varnost in prilagodljivost so lastnosti, s katerimi se vsakodnevno odzivamo na še tako zahtevne želje strank. Vozniki so urejeni in zanesljivi z znanjem tujih jezikov. Z nenehnim posodabljanjem voznega parka skrbimo za zanesljivo opravljene prevoze. Naš vozni park je sodoben in ekološko varčen. Vsa vozila so sodobno in komfortno opremljena.  

SE ODPRAVLJATE NA IZLET Z DRUŽBO ALI DRUŽINO IN POTREBUJETE KOMBI PREVOZ? MORDA LE POTREBUJETE PREVOZ DO LETALIŠČA?

PREVOZI PLEVNIK storitve d.o.o. smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte pokličite nas še danes in si zagotovite ugoden potniški prevoz z kombijem, zase in svoje bližnje! Veseli in ponosni bomo vašega zaupanja, mi pa vam zagotavljamo, da vas udobno, varno in cenovno najbolj ugodno vedno pripeljemo do vašega želenega cilja. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi prekokontaktne številke.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.