Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MURRENA GRES, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

predstavitev blagovnih znamk promocija blagovnih znamk trademark promotion maribor


Zrkovska cesta 87, 2000 Maribor
...... Prikaži tel

Predstavitev blagovnih znamk, promocija blagovnih znamk, trademark promotion
V podjetju MURRENA GRES d.o.o. smo specialisti za predstavitev blagovnih znamk, promocija blagovnih znamk, trademark promotion. Poglavitno se ukvarjamo s promocijo podjetij, ki proizvajajo keramiko in kopalniško opremo. Razstavljene kopalnice si kupci lahko ogledajo v našem prodajnem salonu na Zrkovski cesti 87 v Mariboru, v poslovni stavbi KEOR vsak delovnik med 8.00 in 18.00 in ob sobotah med 8.00 in 12.00 uro.

V naši ponudbi imamo keramiko in kopalniško opremo za vse okuse.

Keramika

Vrhunska ponudba keramičnih in porcelanskih ploščic. Ploščice za rabo v notranjih in zunanjih prostorih, kuhinjah, kopalnicah, bazenih, objektih; stenske in talne ploščice; ploščice za fasado... Naš prodajni program zajema proizvode renomiranih blagovnih znamk, primernih za vse potrebe in za vsak okus.

Promoviramo številne proizvajalce keramičnih ploščic:
Sanitarna oprema
V salonu Murrena Gres d.o.o. vam nudimo veliko izbiro sanitarne keramike - ŠKOLJKE, BIDEJI, UMIVALNIKI, pisoarji - priznanih proizvajalcev. Primerno tako za stanovanjske, kakor tudi za gostinske in industrijske objekte.

Promoviramo številne proizvajalce sanitarne opreme:
Tuš kabine, kopalne kadi
Ponujamo širok izbor tuš kabin in tuš kadi, kopalnih kadi, hidromasažnih sistemov, hidromasažnih mini bazenov... Izbirate lahko med različnimi priznanimi proizvajalci, kot so:

Sanitarne armature

Nudimo vam širok asortiman sanitarnih armatur vrhunskih proizvajalcev. Ponudba obsega vse, kar potrebujete za sanitarne prostore, od armatur za umivalnike, prhe, kadi, bideje; zidne armature, termostatske armature, dvoročne in enoročne armature...

Naš prodajni program zajema proizvode renomiranih blagovnih znamk, primernih za vse potrebe in za vsak okus:
Kopalniško pohištvo
Ponudba kvalitetnega klasičnega in modernega kopalniškega pohištva. Naš prodajni program zajema proizvode renomiranih blagovnih znamk:

Kopalniški dodatki
Velika ponudba kopalniških dodatkov, proizvajalcev:
Smo podjetje, ki sledi najdrznejšim arhitekturnim trendom in prisegamo na visoko kakovost in dizajn za kar vam jamčimo z raznimi certifikati kakovosti posameznih proizvajalcev in artiklov.

Za vsa vprašanja o naši ponudbi nas kontaktirajte.
Telefon: 02/ 480 54 11
Gsm: 031 787 414
Email: info@murrenagres.si
Obiščite nas v naših prostorih na Zrkovski cesti 87 v Mariboru v poslovni stavbi KEOR.

Predstavitev blagovnih znamk, promocija blagovnih znamk, trademark promotion - MURRENA GRES d.o.o.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.