Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Prevoz hlodovine, zimska služba, sečnja razres lesa, SINJA JAKA SINJUR S.P.-Šentvid pri Stični

prevoz hlodovine zimska sluzba secnja razres lesa sinja jaka sinjur s p sentvid pri sticni sentvid pri sticni


Dolenja vas pri Temenici 3, 1296 Šentvid pri Stični
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,Prevoz hlodovine, zimska služba,,

,,sečnja-razres lesa,,

SINJA JAKA SINJUR S.P.-Šentvid pri Stični

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/sinja-jaka-sinjur-300x183.jpg O nas

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovstjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

Naša storitev:

 

Prevoz hlodov

Na krajše razdalje lahko les iz gozda prepeljemo tudi s kmetijskim traktorjem, na katerega priklopimo prikolico za prevoz lesa. Ta je običajno dvoosna in ima nakladalno napravo s kleščami.

Opremljeni so s hidravlično nakladalno napravo, ki ima na koncu klešče. Z njimi zagrabi hlode in jih naloži na tovornjak ali prikolico. Doseg nakladalne naprave je običajno do 10 m.

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/sinja-jaka-sinjur_1-300x202.jpg  

Sečnja

Sečnja dreves je faza v pridobivanju lesa. Z motorno žago poderemo posamezna drevesa in jih pripravimo za spravilo do gozdne ceste. Posek drevesa je najbolj nevarno gozdarsko opravilo. Na posamezno drevo vplivajo različne sile in dejavniki.

Nekatere lahko predvidimo, medtem ko drugih ne moremo. Posledično nikoli ne moremo povsem zanesljivo določiti, kam bo drevo padlo.

Sečnje dreves zaradi varnosti nikoli ne izvajamo sami. Drevesa podirata vedno sekača v paru, pri čemer sta med seboj ves čas oddaljena vsaj dve drevesni višini, ali pa je na delovišču poleg sekača še traktorist, ki spravlja les do ceste.

V primeru nezgode si lahko sodelavca pomagata ali pa eden odide po pomoč.

Treba se je zavedati, da zanašanje ne mobilni telefon ni umestno. Mobilni telefoni v bolj oddaljenih predelih, grapah in ozkih dolinah ne delujejo, pri nezgodi pa so lahko uničeni ali pa ga ponesrečenec ne more uporabiti, da bi priklical pomoč.

Kombinacija sekača in traktorista je zelo racionalna, saj lahko traktorist z vitlom pomaga reševati obviselo drevo in sekač ne potrebuje žičnega natega.

 

Strojna sečnja

Sodobni trendi v gozdarstvu gredo v smer strojne sečnje. Strojna sečnja je veliko bolj učinkovita, bolj prijazna do delavcev izvajati pa jo je mogoče 24 ur na dan.

 

Zimska služba

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/sinja-jaka-sinjur_2-300x190.jpg

Za vas opravljamo tudi storitve zimske službe. V kolikor potrebujete pluženje parkirnih prostorov, pločnikov in drugih površin, vam z veseljem priskočimo na pomoč.

Vzdrževanje prevoznosti posameznih cest v zimskih razmerah je opredeljeno s prednostnimi razredi in prioritetami izvajanja, v katere so ceste razvrščene glede na kategorijo, gostoto in strukturo prometa, geografsko–klimatske razmere in krajevne potrebe.

V sklopu zimske službe opravljamo dejavnosti, ki so potrebne za omogočanje prevoznosti cest in drugih javnih površin ter varnega prometa v zimskih razmerah.

Te nastopijo takrat, ko je zaradi snega, poledice ali drugih zimskih pojavov lahko ogroženo normalno odvijanje prometa.

  http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/sinja-jaka-sinjur_3-300x204.jpg
 

8 x Zakaj izbrati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natančnost,
  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvečanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.
   
 

Stopite v stik z nami!

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!


 Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.