Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PRINT BLUE, TISKANJE IN DRUGE STORITVE, LUKA ROJC S.P.

print blue tiskanje in druge storitve luka rojc s p zalec


Gotovlje 105d, 3310 Žalec
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

V podjetju Print Blue, Luka Rojc s.p. iz Žalca nudimo tisk vseh vrst tiskovin, od vizitk, zloženk, letakov, brošur, katalogov do plakatov kot tudi ostale vrste promocijskega materiala. Tisk je lahko tudi cenovno ugoden. Ne verjamete? Pošljite nam povpraševanje za brezplačno ponudbo. Paket izdelkov in storitev, ki jih izvajamo, zajema celosten spekter materialne promocije. Vaše datoteke arhiviramo in jih na »vaš poziv« pretvorimo v obliko ustrezno za tisk letakov, transparentov, tisk na majice, poslikavo vašega vozila, poslikavo izložbe ali izdelavo promocijskih pisal.

Digitalni tisk je najsodobnejša tehnologija tiska, ki omogoča izdelavo naročil v najkrajšem možnem času, saj pri tem načinu tiska niso potrebne klasične offsetne tiskarske priprave, kot so zahtevne montaže, filmi in tiskarske plošče. Digitalni tisk je primeren za izdelavo nizkonakladnih tiskovin, kot so vizitke, prospekti, brošure, navodila, vinske etikete, letaki, manjši posterji. Prav tako nudimo digitalni tisk velikih formatov z visoko kvaliteto in obstojnostjo barv, tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Tiskamo transparente, cerade, perforirano folijo za poleplenje avtomobilskih stekel, načrte, rollup bannerje, panoje, jumbo plakate, reklamne in svetlobne table, nalepke za grafično opremo vozil.   

Tiskamo predvsem:
 
Tisk vizitk
Naj bo dobro izbrana vizitka povod za vaše naslednje uspešno poslovno sodelovanje. Le s pravilnim izborom materiala, dimenzije in grafične podobe lahko dosežete, da si bo vsakdo z veseljem shranil vašo vizitko. Vizitka je namreč eno od ključnih prodajnih orodij, zato je pomembno, da je estetsko dovršena in všečna. Na voljo vam je naša strokovna pomoč pri pestri izbiri materialov in možnost izbire poljubne dimenzije.

Letaki
Atraktivni ter lepo oblikovani letaki lahko v veliki meri pripomorejo k uspešnem oglaševanju, predstavitvam ter prodajnim akcijam podjetja. V podjetju Pintblue se strankam posvetimo tako, da skupaj določimo ciljne skupine ter nato izdelamo letake, ki bodo uspešni...  

Digitalni tisk plakatov
Za manjše naklade (do 100 kosov) priporočamo cenejši in ugodnejši digitalni tisk. Tiskamo lahko do formata A3+ (450 x 320 mm).

Digitalni tisk - izrisi velikih formatov in plakatov
Nudimo tudi izrise velikih formatov in plakatov. Uporabljamo vrhunski ploter Canon IPF9000. Dimenzije tiska: do širine 160 cm v poljubni dolžini. Offset tisk plakatov Za večje naklade (nad 100 kosov) nudimo tiskanje v offset tiskarski tehniki. Tiskamo lahko do velikosti B2 (50 x 70 cm).


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.