Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SBA TRGOVINA IN STORITVE D.O.O.

prodaja atv stirikolesnikov rezervni deli atv gume atv grosuplje grosuplje


Ljubljanska cesta 53, 1290 Grosuplje
...... Prikaži tel
Prikaži web

Prodaja atv štirikolesnikov, rezervni deli ATV, gume ATV, Grosuplje
Podjetje SBA d.o.o. (prodaja atv štirikolesnikov Grosuplje) Se že vrsto let ukvarja s prodajo in vzdrževanjem rabljenih osebnih vozil, lahkih tovornih vozil in štirikolesnikov. V prodaji preko 50 rabljenih vozil vseh znamk in letnikov. Poslujemo tudi po sistemu staro za staro, od vas pa lahko tudi odkupimo vaše rabljeno vozilo za gotovino. Za nakup vozila vam uredimo vse vrste financiranja (kredit, finančni in opreativni leasing) lahko pa vozilo pri nas tudi najamete. Dosedanje izkušnje in znanja na tehničnem področju vzdrževanja vozil, smo nadgradili z novo mehanično delavnico in vrhunsko usposobljenim kadrom. S tem se je zadovoljstvo naših strank še povečalo, kar je naš prvotni cilj. Ker ponujamo celovito ponudbo storitev na enem mestu, vam prikrajšamo nepotrebno izgubo dragocenega časa. Že od ustanovitve podjetja se trudimo ugoditi vsem željam naših strank tako pri prodaji kot servisiranju, kar dokazuje ogromno naših zadovoljnih strank.

Zakaj izbrati prav nas?
SBA d.o.o. se ukvarja z naslednjimi dejavnostmi:
ODKUP RABLJENIH 4-KOLESNIKOV
Odkupimo štirikolesnike do starosti 10 let , znamke ARCTIC CAT, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, BOMBARDIER,GOES,CF MOTO,LINHAI in ostale po dogovoru. Vaše rabljeno vozilo ocenimo in ga odkupimo s takojšnjim plačilom. Če menite, da je ocenjena vrednost prenizka, vam nudimo tudi ugodno komisijsko prodajo vozila, pri kateri lahko bolj vplivate na ceno in druge prodajne pogoje. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.