Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SANDI JERMAN S.P.

prodaja oljcnega olja koper capodistria


Bošamarin 37A, 6000 Koper - Capodistria
...... Prikaži tel
Prikaži web

Prodaja oljčnega olja

V podjetju SANDI JERMAN S.P. se ukvarjamo s prodajo domačega oljčnega olja. Locirani v bližini Motovuna, 25 kilometrov od morske obale, nadaljujemo dve in pol tisočletji dolgo tradicijo pridelave oljčnega olja v Istri. Na ekstra deviško oljčno olje Histria vplivajo klima, kemična sestava tal in način pridelave, ki so razlogi za unikaten okus in zdravju koristne lastnosti, ki jih vsebuje.
Pridelava oljčnega olja poteka na ekološko zavestni način, brez uporabe pesticidov. Oljčnik je urejen za optimalno pridelavo in čim daljšo izpostavljenostjo soncu.
Naše poslanstvo je osredotočeno na zdrav način življenja v zdravem okolju. Tu že nekaj desetletij obujamo tradicionalne dejavnosti v lokalni skupnosti, kjer gojimo in predelujemo ekstra deviško oljčno olje.
 

Pridelava in izdelava domačega oljčnega olja

Pobiranje plodov poteka ročno, ko so plodovi tik pred največjo zrelostjo; ponavadi v začetku novembra. Predelava se izvaja s hladnim stiskanjem. Oljčno olje Histria stiskamo iz treh sort oljk s poudarkom na Istrski belici, ki jo dopolnjujemo z sortama Leccino in Pendolino.

Ekstra deviško oljčno olje Histria
Odlikuje ga skladen, bogat okus, a z dominantno noto uravnotežene pikantnosti in grenkobe. Odlično se poda testeninam, rižotam, rdečemu mesu ali perutnini, mineštram, zelenjavnim juham in solatam. Ustvari kombinacijo okusov, ki dobro nadomesti druga olja in doda istrskim jedem pravi ton.
Sorte oljk

Istrska belica (Bianchera ali Bianca Istriana) - po nekaterih podatkih izhaja iz Boljunca v zaledju Trsta. olje pridobljeno iz te sorte je sveže, grenko in pikantno z visoko vsebnostjo biofenolov, nizko vsebnostjo tokoferolov in primerne sestave maščobnih kislin. Zaradi visoke vsebnosti biofenolov olje dalj časa ohranja svežino in kakovost. Vir: Histriaoliveoil.com

Leccino (Leccio ali Silvestrone) - je toskanska sorta, ki je močno prisotna tudi v Istri. Plodovi vsebujejo manj olja od istrske belice, olje pa vsebuje manjše količine biofenolov in večje količine tokoferolov od olja istrske belice. Olje je bolj sladko  in harmonično vendar je njegova življenjska doba krajša. V nasadu je prisotna tudi sorta Pendolino, ki ima vlogo opraševalca. Vir: Histriaoliveoil.com

Prejete nagrade in priznanja
Na Mednarodni razstavi oljčnega olja Umag smo osvojili srebrno medaljo za kakovost našega olja, kar potrjuje našo usmeritev in kakovost opravljenega dela.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.