Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SVEČA PODJETJE ZA PROIZVODNO IN TRGOVSKO DEJAVNOST D.O.O.

proizvodnja svec prodaja svec sveca d o o videm pri ptuju


Podbrežje 6a, 2284 Videm pri Ptuju
...... Prikaži tel
Prikaži web

Proizvodnja sveč, prodaja sveč - Sveča d.o.o.

Podjetje Sveča d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo sveč, sta leta 1990 ustanovila Stanko Peter in Ivanka Peter. Podjetje je bilo ustanovljeno kot skromno družinsko podjetje z enim samim zaposlenim. Z delavnostjo, inovativnostjo, kvalitetnimi proizvodi in zadovoljnimi kupci smo iz začetne garažne proizvodnje postali konkurenčno podjetje v naši panogi. V podjetju izdelujemo nagrobne sveče, gospodinjske sveče, okrasne sveče, dišeče sveče in sveče vseh vrst po naročilu.Sprva je proizvodnja sveč nastajala v zasebnih prostorih stanovanjske hiše, vendar ti prostori čez čas niso več zadostovali povpraševanju po naših proizvodih. Skupaj smo v 25 letih zgradili 5.000 m2 uporabnih površin za proizvodnjo, upravne prostore, skladišče ter lastno prodajalno. Z leti smo širili tudi proizvodni program in tako smo v podjetju zaceli izdelovati tudi plastične lončke za sveče. Z rastjo proizvodnje smo hkrati zaposlovali nove delavce. Po 25 letih poslovanja šteje naše podjetje 18 zaposlenih.Zaradi zahtev na tržišču podjetje nenehno vlaga v razvoj strojne opreme, kar nam omogoča proizvodnjo predelave več kot 1.000 ton parafina letno. Rezultat te proizvodnje je zaupanje raznih trgovskih verig v Sloveniji in številnih manjših kupcev iz celotne Slovenije. Zaupa nam tudi vedno več kupcev iz tujine. Naše stranke prihajajo iz različnih evropskih držav: Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Italija Nemčija, Grčija, Portugalska.Ker se v podjetju zavedamo, da je potrebno nenehno vlagati in ostati konkurenčen na tržišču, se bomo še naprej trudili obdržati kakovostne izdelke in zadovoljne kupce, posledično pa s tem obdržati delovna mesta oziroma njihovo število še povečati.Naše prednosti so:

Iščete darilo za vaše najbližje? Mogoče svečko zase in vaš dom?Sveča d.o.o. smo pravi naslov za vas! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne trgovine, kjer boste sigurno našli kar iščete!Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše telefonske številke. Z veseljem vam bomo svetovali in našli najboljšo rešitev za vas!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.