Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ELEKTROINŽENIRING LILIJA PROIZVODNJA, IZVAJANJE, SERVIS IN TRGOVINA, D.O.O.

projektiranje elektroinstalacij celje servis montaza dvigal celje celje


Ulica mesta Grevenbroich 4, 3000 Celje
...... Prikaži tel
Prikaži web

Projektiranje elektroinštalacij Celje, servis, montaža dvigal Celje

V podjetju ELEKTROINŽENIRING LILIJA vam nudimo projektiranje elektroinštalacij, strokovni nadzor, servis in montažo dvigal, najem dvigal, montažo anten, servis TV sprejemnikov in gospodinjskih aparatov, izvajanje računalniških omrežij in prodajo elektro materiala.

Kakovost našega dela temelji na naših izkušnjah, saj delujemo že več kot 25 let. Našo ekipo sestavlja 14 do 16 sodelavcev, ki so vsi izkušeni strokovnjaki na svojih področjih. Delo opravimo hitro, kvalitetno in v dogovorjenem roku. Naš primarni teren je Celje z okolico, zaradi vzdrževanja Tuševih trgovin pa opravljamo delo po vsej Sloveniji.

Vsaki stranki se v celoti posvetimo in ji ponudimo strokovni nasvet in pomoč pri iskanju najbolj ustrezne in najbolj ugodne rešitve.

Za dodatna vprašanja nas pokličite, pošljite elektronsko pošto ali pa nas kar obiščite!

Elektroinženiring Lilija d.o.o.

N: Ulica mesta Grevenbroich 4, 3000 Celje

E: elektroinzeniring.lilija@siol.net

T: +386 (03) 491 09 50

F: +386 (03) 491 09 52

W: www.elektro-lilija.si

Električne inštalacije

Izvajamo projekte in meritve za: - pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD) - izvedena dela (PID) - razpis (PZR) - vse vrste električnih inštalacij - strelovode - ozemljitve

Montaža in servis dvigal

Montaža in vzdrževanje: - osebnih dvigal - tovornih dvigal - dvižnih ploščadi - mostnih dvigal

Projektiranje elektroinštalacij Celje, servis, montaža dvigal, Celje - ELEKTROINŽENIRING LILIJA proizvodnja, izvajanje, servis in trgovina, d.o.o.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.