Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

97342858

promontana alpinisticna in gorniska oprema kranj


Partizanska cesta 18, 4000 Kranj
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Spletna outdoor trgovina ProMontana iz Kranja je trgovina z outlet oddelkom odprodaje opreme za gorništvo in prosti čas, kjer ponujamo opremo za hribe. Ponujamo ženska in moška oblačila: jakne, jopiči, puhovke, srajce, majice, hlače, perilo, nogavice, kape, rokavice, gamaše, obutev, opremo (šotori, spalne vreče, nahrbtniki, podloge, torbe, denarnice, pohodne palice) za alpinizem, gorništvo, treking in druge športne aktivnosti.

Prihranek: Vsi izdelki v outlet spletni trgovini so znižani od 10% do 50%.

ProMontana v Sloveniji zastopa 15 znanih blagovnih znamk,  kar pomeni, da pri njih iz prve roke dobite izdelke nekaterih vodilnih svetovnih  blagovnih znamk: Craft švedska, Lowa Nemcija, Vaude Nemcija, Edelrid Nemcija, Mountain Hardwear ZDA, Evolv ZDA, Prana ZDA, Lafuma Francija, Komperdell Avstrija, Hagan Avstrija, Boreal španija, Roca španija, Kong Italija, Snowpulse švica, ...

Prva outdoor trgovina v Sloveniji. Z vami že od leta 1990!

Pri nas se lahko opremite z najboljšo opremo.

Z nami greste lahko na najlepše ture.

Smo specializirana trgovina in turistična agencija. Obiščite nas v outdoor hiši nad kanjonom Kokre. Skupaj bomo začeli potovanje za doživetji. Ker le le ta štejejo.

Iz ponudbe:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.