Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PVC OKNA IN VRATA, STEKLARSTVO, ASTOMI d.o.o.-Radomlje

pvc okna in vrata steklarstvo astomi d o o radomlje radomlje


VIII. ulica 9, 1235 Radomlje
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,PVC OKNA IN VRATA,,

STEKLARSTVO, ASTOMI d.o.o.-Radomlje

  Steklarstvo je svoj razvoj začelo leta 1993, sprva kot manjša delavnica. Sedaj pa našim strankam ustrežemo v 800m2 veliki, moderno opremljeni delavnici, ob kateri je tudi razstavni prostor naših izdelkov. Izdelke iz našega proizvodnega programa izdelamo po naročilu. Izdelava in vgradnja PVC stavbnega pohištva – okna in vrata iz visokokvalitetnih profilov nemškega proizvajalca KBE, moderna oblika in široka paleta raznobarvnih dekorjev, visoko izolativna zasteklitev, ter kompletna usluga menjave oken. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/pvc-okna-in-vrata_4-300x190.jpg

PRODAJNI PROGRAM

 

Steklarstvo Astomi Radomlje izdeluje in montira:

PVC in ALU stavbno pohištvo:

PVC okna,

– ALU okna,

– PVC vrata, – ALU vrata, - steklene kuhinjske obloge, – steklene tuš kabine po meri, – zasteklitev balkonov in teras, – steklena vrata (steklena krilna in drsna vrata ), – steklene ograje, – stekleni nadstreški, – popravilo in menjava poškodovanih stekel,..

 

Intervencijska popravila 24/7 NON STOP! Tel. intervencija: 040 196 196

ogledala po naročilu, – izdelava termopan stekla, – brušenje stekla in ogledal, – izdelava izbočenih stekel, – peskanje stekla, – fuzije, vitraži, – okvirjanje slik in ogledal,.. Vse izdelke izdelamo po naročilu. Vedno se prilagodimo željam in potrebam naših strank, katerim pred izvedbo opravimo izmere in tudi strokovno svetujemo. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/pvc-okna-in-vrata_2-205x300.jpg

PRODAJNI PROGRA

  Izdelava in vgradnja PVC stavbnega pohištva – okna in vrata iz visoko kvalitetnih profilov nemškega proizvajalca KBE, moderna oblika in široka paleta raznobarvnih dekorjev, visoko izolativna zasteklitev, ter kompletna usluga menjave oken.    
Kopalnico lahko opremite z različnimi steklenimi izdelki. Pri nas lahko naročite police različnih oblik, barv in dimenzij. Tudi ogledala izdelujemo po naročilu. Določite dimenzijo in obliko, ali pa skupaj na podlagi naše strokovne pomoči ugotovimo kaj bi se najbolje prilagajalo vaši kopalnici. Nudimo vam tudi različne sisteme in izglede tuš kabin in pregradnih sten za postavitev kopalnih kadi.    
Za izdelavo steklenih ograj in nadstreškov uporabljamo različna varnostna stekla. Steklen nadstrešek nudi vašemu balkonu terasi ali pa stopnišču pred dežjem vetrom ali ostalimi vplivi. Vaši hiši ali poslovnemu objektu nudi moderen in atraktiven videz. Steklena ograja, da vašemu stopnišči ali pa balkonu poseben izgled, saj jo lahko krasijo fuzije, peskani motivi, tapete po vašem okusu ali pa se odločite za preprostejši videz z navadnim enobarvnim steklom.    
Pregradne stene ter notranja vrata izdelamo iz kaljenega stekla, ker je steklo tako manj občutljivo na udarce in nam nudi boljšo varnost. Steklene pregradne stene in notranje vrata, dajo stanovanju poseben videz, z modernim privdihom. Nudimo vam veliko izbiro stekel, vzorcev, pantov in kljuk.   http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/pvc-okna-in-vrata_3-230x300.jpg

Vitraž

  Fuzija nastane v peči, ki jo segrejemo na 600oC in pod to vročino se stekla stopijo tako da dobimo želen motiv. Na izbrano steklo vam »speskamo« želene vzorce, motive ali besede. Vitraž je sestavljen iz večih majhnih stekel, ki gradijo določeno sliko oz. motiv.    
Klasične ploščice v kuhinjah vse bolj nadomeščajo steklene stenske obloge za v kuhinjo. Steklene stenske obloge se vaši kuhinji popolnoma prilegajo saj so narejene po meri. S teklo je preprosto za  čiščenje in da kuhinji poseben videz. Lahko izbirate med enobarvnimi stekli ali pa fototapetami. Kuhinjo lahko popestrite tudi z različnimi stekli v omaricah ali pa samo s steklenimi vratci na vaših omaricah.   http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/pvc-okna-in-vrata_1-1-300x179.jpg
 

9 x Zakaj PVC OKNA IN VRATA, STEKLARSTVO, ASTOMI d.o.o.?

  zanesljivost, veliko število referenc, dolgoletne izkušnje, celovita rešitev na enem emstu, lastna proizvodnja. vrhunska kvaliteta dela in materialov, natančnost pri izvedbi, odlično razmerje med kvaliteto in ceno, hitra odzivnost,  

Izdelke izdelamo po naročilu!

Izdelavo vedno prilagodimo željam in potrebam naših strank!

 

Stopite v stik z nami!

Želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti?

Telefon: 040 196196

E-mail: info@astomi.si

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali!

 Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.