Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KJBM, STORITVE D.O.O.

racunovodski servis kbjm racunovodski servis za mala podjetja kadrovske storitve ljubljana ljubljana


Tržaška cesta 211, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Podjetje KJBM d.o.o., se ukvarja z računovodskimi in knjigovodskimi storitvami na področju Ljubljane, Notranjske... Z vami smo že od leta 2009 in nudimo vam oseben pristop, kvalitetne in v dogovorjenih rokih opravljene storitve, možnost prevzema dokumentov na sedežu vašega podjetja. Garantiramo vam storitve brez skritih dodatnih stroškov. Storitve opravljamo za manjša podjetja, samostojne podjetnike/normirance. Podjetje je manjši računovodski servis, kar nam omogoča fleksibilnost, osebni pristop do strank, s katerimi gradimo dolgoročno sodelovanje in poslovanje. Računovodske storitve zajemajo vsa opravila, potrebna za zagotavljanje pravilno in pravočasno vodenje poslovnih knjig. Storitve prilagajamo potrebam in željam naročnika. Svoje naročnike opozarjamo na posledice poslovanja in na optimizacijo poslovanja.

POTREBUJETE RAČUNOVODSKE IN KADROVSKE STORITVE? ŽELITE ZANESLJIVEGA PARTNERJA ZA POMOČ, PRI VODENJU POSLOVNIH KNJIG VAŠEGA PODJETJA?

KJBM d.o.o. smo pravi naslov za vaše podjetje oz. vašo dejavnost. Veselimo se sodelovanja v vami! Za več informacij nas kontaktirajte.

Zakaj izbrati prav nas?

E-knjigovodstvo nam omogoča hiter in zanesljiv pretok informacij med servisom in strankami. Delavci smo strokovno usposobljeni. Pomagali vam optimizirati poslovanje v skladu z zakonodajo. Usmerili vas bomo pri vaših poslovnih odločitvah.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.