Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

POSLOVNI STUDIO BEATUM, POSLOVNE IN RAČUNOVODSKE STORITVE, D.O.O.

racunovodstvo koper racunovodske storitve koper ustanovitev podjetja koper portorozportorose


Obala 26, 6320 Portorož/Portorose
...... Prikaži tel
Prikaži web

Računovodstvo Koper, računovodske storitve Koper, ustanovitev podjetja Koper

Poslovnapetka (računovodske storitve Koper), vam že od leta 2003zagotavlja računovodske storitveposlovno svetovanjefinančne storitve in davčno svetovanje. Vse naše storitve so opravljene strokovno, kakovostno in po meri, prilagojene vam in vašim potrebam. Zaupala so nam tudi večja podjetja kot so OMV Slovenija d.o.o. in Marina Portorož d.d.. Z nenehnim usposabljanjem iz področja: računovodstvo, davki, finance in poslovne storitve, smo pridobili računovodske veščine in finančno znanje. Za računovodske storitve in ustanovitev podjetja smo odlično pripravljeni. Lahko vam zagotovimo odgovore na vsa vaša vprašanja, ne glede na to, kako zapletena so. Specializirani smo za ustanovitev podjetja v različnih dejavnostih. Naše podjetje prevzame vso vašo skrb in vse aktivnosti za vaše računovodstvo in ustanovitev podjetja. Ustanovitev podjetja izvedemo hitro, enostavno in brez skrbi.

RAČUNOVODSKE STORITVE
USTANOVITEV PODJETJA ali DRUŠTVA
Na vsa vaša vprašanja imamo odgovor mi.

Z nami pridobite:

VARNOST - BREZSKRBNOST - ZAUPANJE - PODPORA - DONOSNOST

Tako se počutite, ko nam prepustitev skrbi računovodenja in urejanja dokumentacije. Pomagali vam optimizirati poslovanje v skladu z zakonodajo. Usmerili vas bomo pri vaših poslovnih odločitvah. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.