Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

POTEZA-DU d.o.o. poslovne storitve, trgovinsko, gostinsko in turisticno podjetje, Ljubljana

racunovodstvo za mala mikro podjetja ljubljana ljubljana


Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel

Računovodstvo za mala, mikro podjetja Ljubljana

POTEZA-DU d.o.o, smo računovodski servis, ki že od leta 1990 gradimo na kakovosti računovodskih storitev in vodimo knjigovodstvo za majhna mikro, privatna podjetja (s.p., d.o.o.), društva, sindikate, odvetnike, notarje, zdravnike, pravnim osebam zasebnega prava,... Naša največja prednost je, da v večini delujemo lokalno, smo blizu svojim strankam in s tem hitro odzivni in pristopni. Odlikujejo nas strokovnost, fleksibilnost ter zanesljivost. E-knjigovodstvo nam omogoča hiter in zanesljiv pretok informacij med servisom in strankami. Delavci smo strokovno usposobljeni. Pomagali vam optimizirati poslovanje v skladu z zakonodajo. Usmerili vas bomo pri vaših poslovnih odločitvah. Zakaj izbrati prav nas? Specializirani smo za:

IMATE DOVOLJ RAČUNOVODSKIH SERVISOV, KJER SE POČUTITE KOT ŠKATLICA NA TEKOČEM TRAKU? IŠČETE RAČUNOVODSTVO POVSEM PRILAGOJENO VAŠEMU PODJETJU? POTREBUJETE ZANESLJIVEGA PARTNERJA NA PODROČJU KADROVSKEGA ALI POSLOVNEGA SVETOVANJA?

Če imate na vsaj eno izmed zgoraj navedenih vprašanj pritrdilen odgovor, potem ste na pravem mestu - RAČUNOVODSKI SERVIS POTEZA-DU D.O.O.! Ne odlašajte kontaktirajte nas že danes ins i zagotovite kakovostne in ugodne računovodske storitve! Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.