Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ROBERT PEČJAK S.P. BELJENJE STANOVANJSKIH IN POSLOVNIH OBJEKTOV ŠKOFLJICA

Robert Pečjak s.p. Beljenje stanovanjskih in poslovnih objektov Škofljica


Šmarska cesta 14, 1291 Škofljica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,SLIKOPLESKARSTVO,,

Beljenje stanovanjskih in poslovnih objektov

Robert Pečjak s.p. Škofljica

Raznolikost ter več barvnih odtenkov in kombinacij, svetujemo tudi v sodelovanju z arhitekti ter vam tako polepšamo ambient, ki ugodno vpliva na vaše počutje in izgled prostora.

Gotovo se tudi vi sprašujete kako svojemu domu ali poslovnemu prostoru dati poseben navdih. To lahko prepustite nam, strokovnjakom s  tradicijo, na področju slikopleskarstva.

Nudimo storitve na področju zaključnih gradbenih del, in sicer smo strokovnjaki za beljenje stanovanjskih in poslovnih prostorov.

Kvaliteta

Kakovost je glavna vrednota našega podjetja. Zavzemamo se za visoko kvalitetno opravljene storitve slikopleskarskih del, po čemer je naše podjetje tudi poznano.

Naše storitve:

Beljenje stanovanjskih in poslovnih objektov

Barvanje stanovanja in beljenje sten, je lahko prijetno opravilo. Bodimo pozorni, da ustrezno pripravimo podlago in prostor, če je potrebno, stene pred tem tudi zgladimo in izravnamo (glajenje in kitanje sten).

Strokovnost

Podjetje razpolaga s širokim spektrom raznolikih znanj, kar je razvidno po kvalitetno in strokovno opravljenih storitvah. Znanje je vedno bolj pomembna vrednota vseh naprednih organizacij, zato se naši zaposleni nenehno dodatno izobražujejo.

Poštenost

Naš glavni cilj je zadovoljstvo naših strank, zato smo vedno pošteni in iskreni pri vsakem projektu, ki se ga lotimo.

Naš slogan je:   PRIDEMO – NAREDIMO – POSPRAVIMO

Uporabljamo in vgrajujemo samo najboljše materiale in  barve, imamo zelo konkurenčne cene, držimo se rokov izdelave,  predvsem pa nudimo brezplačno strokovno svetovanje pri  izvedbenih problemih.

Pred pričetkom dela vso opremo stanovanja, pohištvo,  zaščitimo  z zaščitno folijo, odmontiramo stikala in  vtičnice, zaključne letve  oblepimo z zaščitnim trakom, zaščitimo  tla z filcem (da ne  poškoduje parketa), zaščitimo,okna,vrata.Po  koncu dela tudi  pospravimo za seboj.

Pri svojem delu uporabljamo najkvalitetnejše barve in materiale za izolacijo, ki so zaradi svoje kvalitete tudi bolj obstojni. Zadovoljne stranke živijo po celotni Sloveniji, saj lahko pridemo do vas na kateri koli konec. Pred samim začetkom dela smo vam na voljo za svetovanje glede vseh naših storitev ali uporabe materialov, vedno pa si objekt, ki ga bomo pleskali, pred tem tudi ogledamo na samem terenu. 

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovostjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagaliZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.