Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ROLETARSTVO SVIT, PETER ŠTERBENC S.P.

rolete stajerska sencila stajerska popravilo rolet sencil maribor stajerska maribor


Koroška cesta 26, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
Prikaži web

Rolete Štajerska, senčila Štajerska, popravilo rolet, senčil, Maribor, Štajerska

Roletarstvo Svit, smo podjetje, ki vam omogoča hitro in zanesljivo montažo oken, senčil (rolete, žaluzije), montažo komarnikov, zapiranje balkonov, montažo tend, ter servisiranje vseh vrst senčil. Menjavamo tudi rolete, ki jih je potolkla toča. Sodelujemo s priznanim proizvajalcem AJM in smo strokovnjaki na področju montaže pvc oken, vrat in senčil. Nudimo vam kvalitetno in zanesljivo montažo.

Cilj naše dejavnosti je hitro prilagajanje potrebam na trgu, oblikovanje in izdelovanje vedno novih dizajnov ter zagotavljanje vrhunske kakovosti naših materialov. Celoviti program senčil in oken sta odlična kombinacija za vas. Izdelava in vgradnja oken se prilagodi željenemu senčilu, ki ga lahko izberete takoj ob naročilu ali pa za kasnejšo vgradnjo. Poleg širokega izbora oken in senčil, pa vam tudi nudimo vse vrste popravil na okenskih roletah in žaluzijah. Nudimo vam torej celovite rešitve na enem mestu. Našim strankam in podjetjem zagotavljamo rešitev, za še tako različne potrebe, na enem mestu, ob optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto.

Poleg tega vam nudimo:

  1. izdelava oken in vrat po meri Štajerska in Pomurje
  2. montaža oken in vrat Štajerska in Pomurje
  3. prodaja in dobava senčil Štajerska in Pomurje
  4. prodaja in dobava komarnikov Štajerska in Pomurje
  5. prodaja in dobava tend Štajerska in Pomurje

Vsem našim strankam nudimo tudi hitro in strokovno montažo zgoraj naštetih produktov.

Zakaj OKNA - VRATA - SENČILA Svit?

Na Slovenskem trgu smo prisotni od leta 2012 in od takrat,smo izvršili že veliko število naročil zadovoljnih strank, ki se z veseljem vračajo po naš nasvet. Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.