Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

AND FRIZERSKE STORITVE DENIS VRANJEK S.P.

s frizerstvo frizerski salon nina mandelc s p celje


Ulica bratov Vošnjakov 1, 3000 Celje
...... Prikaži tel
Prikaži web

V studiu S-frizerstvo, Nina Mandelc s.p. v Celju se ukvarjamo z modnim striženjem ter zdravljenjem las po keratinskem postopku Nanomax s krtačami N Gravity. Izvajamo tudi barvanje trepalnic in obrvi ter vam kvalitetno svetujemo pred striženjem. S pogovorom se posvetujemo glede strankinih želja in priporočamo najboljše rešitve.

Izvajamo strokovno podaljšanje las TAPE ON in keratinsko podaljševanje

TAPE ON samolepilni lasni podaljški – več imen ima ta tehnika podaljševanja las, ki je uveljavljena povsod po svetu. S pomočjo samolepilnih lasnih zavesic, si lahko hitro in učinkovito podaljšamo lase, ter jih večkrat uporabimo. Ja prav ste slišali. Tape IT samolepilni lasni podaljški so večkrat uporabni, saj je nanašanje le-teh s pomočjo lepilnih trakov (poliuretan), ki se nahajajo na vrhu lasnih zavesic.

Podaljševanje oziroma pripenjanje ali zgostitev las, kjer s keratinsko snovjo pritrdimo naravne lase na lase stranke, je proces, ki traja povprečno 2-3 ure. To zajema tudi vstavljanje modnih pramen v naravnih in crazy tonih na lase stranke. Gre za naravne materiale, zato do alergij ne prihaja. Lasje so odporni proti vsem zunanjim vplivom (toploto, vlago, vodo). Lase lahko normalno umivamo in češemo s posebno naravno krtačo, ki je prilagojena česanju tudi med in po keratinskih spojih pripetih las in je povsem neškodljiva ter prijazna tudi vašim naravnim lasem.

Izredno pomembno je, da so lasje zdravi in sijoči, se ne cepijo preveč ter jih ni treba pregloboko striči,lasje lasje pa so lažji za oblikovanje. Keratinska terapija naredi vaš las povsem kompakten.

 

Naše storitve zajemajo predvsem:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.