Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Salon energije, zdravja in lepote Sevilla, Irma Dolinar s.p.

salon energije zdravja in lepote sevilla irma dolinar s p ziri


Pod griči 24, 4226 Žiri
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Salon energije, zdravja in lepote Sevilla, Irma Dolinar s.p. iz Žirov vam ponuja energetske vadbe, meditacije in masaže ter naravno kozmetiko iz zelišč. Organiziramo delavnice in sodelujemo pri ezoteričnih festivalih, ker najdete naše razstavljene unikatne izdelke. Skozi vse in vsakogar na tem planetu se pretaka ŽIVLJENJSKA ENERGIJA. To je tista, najbolj prvinska, neomadeževana, ki se odraža kot notranja sreča, zadovoljstvo in sproži globlje razumevanje samega sebe. Če se ji odpremo, smo sami s sabo v popolni harmoniji, to pa prav tako blagodejno vpliva na vse okrog nas. Narava je vaša prijateljica. Ko boste ugotovili kako močno sodeluje z vami, se ji ne boste mogli upreti. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/sevilla_1-300x187.jpg Dogodki:

7. EZOTERIČNI FESTIVAL V ŽIREH v povezovanju z naravo

  Delavnice:  

Ročno izdelana naravna mila SEVILLA

Vsak kos ročno izdelanega mila je ročno zavit v papir oz. žaklovino, okrašen z rafijo in je že sam po sebi lično darilce. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/sevilla-300x77.jpg Izdelki Sevilla: Izdelki SEVILLA tudi v:   Storitve Sevilla

Reiki

Reiki terapija se izvaja s polaganjem rok po telesu, odvisno od namena terapije in predhodnim pogovorom.

Ai zenrei

Dobesedni prevod iz Japonščine bi bil: ljubezen dobrega (božjega) duha. Torej – ljubezen, ki izvira iz Boga. Ta energija izzove v nas (v vseh telesih) spontano usklajevanje s frekvenco zemlje in univerzuma, kar lahko razumemo.  

Tui - na masaža

Kitajska tradicionalna medicinska ročna masaža, kraljica vseh masaž. Masaža se izvaja s čisto naravnimi olji, glede na namen, pripravljeno za vsakega posebej.  

Kristaloterapija

Znano in dokazano je, da nekateri minerali nihajo z isto frekvenco - se pravi z identično vibracijo, s katero nihajo določeni organi v našem telesu. Prav takšne kristale uporabljamo v kristaloterapiji.  

Vakuumska masaža

Je odlična izbira pri večjih/manjših bolečinah v hrbtenici (nogah, kolenih, ramenih), športnih poškodbah ter velika pomoč pri odpravi celulita.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.