Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SALON ZA NEGO TELESA AVRORA, SARA JOŠIĆ, s.p.Celje

salon za nego telesa avrora sara josic s p celje celje


Ulica Frankolovskih žrtev 17A, 3000 Celje
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,SALON ZA NEGO TELESA AVRORA,, 

SARA JOŠIĆ, s.p.-Celje

    Želimo vam, da vsak dan najdete novo željo, posejete novo upanje, ohranite hvaležnost in zaupanje, vidite srečo, začutite ljubezen in povezanost. Vsak dan naj se začne s smehom in zaključi z glasbo življenja Na deževen dan, naj vas v sonček pospremi naslednja misel: ” Nič ni izgubljeno, nikoli ni prepozno, vsak dan je pravi, da v sebi rešimo otroka, ki še upa… In v tihih valovih se bo vrnilo življenje http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/salon-za-nego-telesa_4.jpg

Vibracije življenja

TERAPIJE

  BOWNOVA TERAPIJA TERAPEVTSKE MASAŽE KINEZIOTAPING SVETLOBNA TERAPIJA BIOPTRON PROGRAM REGENERACIJE HRBTENICE http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/salon-za-nego-telesa-300x110.jpg

Svetlobno terapija Bioptron

Je po vsem svetu patentirana medicinska naprava za terapijo s svetlobo s posebno optično enoto, ki oddaja svetlobo, podobno delu spektra elektromagnetnega sevanja, ki ga v naravi oddaja sonce, vendar brez UV sevanja. Svetlobna terapija Bioptron povsod po svetu velja za novo obliko zdravljenja pri preprečevanju, zdravljenju in rehabilitaciji. Svetlobna terapija lahko učinkovito pomaga: izboljšati mikrocirkulacijo, okrepiti človekov obrambni mehanizem, spodbuditi obnovitvene in popravljalne procese celotnega organizma, izboljšati kalogena in kakovost kože, pospešiti celjenje ran, lajšati bolečine in zmanjšati njihovo intenzivnost. In dosega zelo dobre rezultate pri: celjenju pooperativnih in posttravmatskih ran, opekline, razjede nog, preležanine, luskavica, herpes, površinske bakterijske okužbe, endogeni ekcem, odprte rane (npr. pri sladkornih bolnikih itd), osteoartritis, revmatoidni artritis (kronični), artroze, bolečine v spodnjem delu hrbtenice, bolečine v ramenih /vratu itd., športne poškodbe, znaki sezonskih razpoloženjskih motenj, npr. sindrom kronične utrujenosti, manjša motivacija, hipersomnija, alergijske bolezni dihal.   Pri otrocih se lahko svetlobna terapija BIOPTRON uporablja kot dopolnilno zdravljenje za zmanjšanje bolečine in pospeševanje celjenja pri različnih vrstah stanj, kot so: kožne motnje, obolenja zgornjih dihalnih poti (navaden prehlad, obolenje sinusov, tonzilitis),s tanja, ki vplivajo na mišice, sklepe in kosti. Za inovativno tehnologijo svetlobne terapije so značilni preprosta uporaba in izjemni učinki pri preprečevanju, zdravljenju in rehabilitaciji mnogih medicinskih indikacij brez znanih negativnih stranskih učinkov.

MASAŽE

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/salon-za-nego-telesa_1-300x124.jpg ČOKOLADNA MASAŽA ENERGETSKA MASAŽA ENERGETSKA MASAŽA HRBTENICE Z VROČIMI KAMNI MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI REFLEKSNA MASAŽA SINHRONA GLOBOKO RELAKSACIJSKA MASAŽA SLADKE SANJE VALENTINOVA MASAŽA http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/salon-za-nego-telesa_3-300x146.jpg

MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI

  Pri zvočni masaži, tibetanske posode polagamo na lahno oblečeno telo, kjer jih igramo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka – katerih ne le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo po telesu. Zvok kot reka potuje po meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvoknapolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža. Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev nasega Bitja, prav tako pomladitev, povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči, entuziazma. Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša cirkulacijo krvi in limfe, brise celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

ZVOČNE KREACIJE

  INDIVIDUALNA ZVOČNA TERAPIJA DELAVNICA POTOVANJE DUŠE KRISTALNI ZVOČNI SPA KRISTALNA NOVOLETNA PRAVLJICA KRISTALINKE  

KRISTALNI ZVOČNI SPA

  Zvok  je že od nekdaj močno zdravilno orodje, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva. Uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Zvok kristalov je poseben, božanski. Dovoljuje nam, da preidemo v višje sfere našega zavedanja in prinašamo nove informacije na Zemljo, med človeštvo. Že starodavne civilizacije Lemurije in Atlantide so za dvigovanje zavesti uporabljali harfe in lire. Predvsem pa so uporabljali kristale, kamor so prenesli tudi njihovo znanje, ki prihaja v teh časih na površje.
Zvok kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni meditaciji odpira srca za sprejemanje visoke vibracije in  za vašo transformacijo.

IZOBRAŽEVANJA

 
DELAVNICE ŠOLA ZA MASERJA/TERAPEVTA TEČAJI TERMINI IN CENIK IZOBRAŽEVANJ
 

ŠOLA ZA MASERJA/TERAPEVTA

  CILJ ŠOLE Šola za maserja/terapevta je edinstveni neformalni program šolanja v Sloveniji. Cilj šole je izobrazit posameznike, ki bodo po končanem programu postali strokovnjaki na svojem področju. KDO JE MASER/TERAPEVT? Maser/Terapevt je strokovnjak, ki zna, s svojim poglobljenim znanjem in celostnim uvidom, oceniti stanje telesa na fizični, psihični in energetski ravni in izvesti terapijo ali najbolj optimalno kombinacijo terapij, ki lahko: preprečijo, zmanjšajo ali odpravijo določene bolečine in zdravstvene težave, celostno sprostijo in negujejo telo na psihofizični in energetski ravni pomagajo k dvigu življenske energije in posledično kvalitetnejšem življenskem slogu KOMU JE ŠOLANJE NAMENJENO? Šola je namenjena začetnikov, ki se želijo naučiti navedenih masažnih tehnik in tistim, ki želijo nadgradit in izpopolnit svoje znanje za nadaljnje strokovno delo. Šola za maserja/terapevta je sestavljena iz štirih sklopov, v katerih tečajniki celostno spoznajo in osvojijo manualne in energetske tehnike in jih znajo samostojno uporabiti. PREDAVANJA BODO POTEKALA v centru zdravja in znanja Avrora v Celju 180 ur, v popoldanskih urah, dvakrat na teden, predvidoma od 16.00 do 20.00 ure ali v soboto dopoldan, od 08.00 do 12.00. PRIDOBLJENA POTRDILA IN CERTIFIKATI Po vsakem uspešno opravljenem sklopu in zaključnem izpitu, boste pridobili potrdilo o opravljenem sklopu in na koncu certifikat o opravljenem šolanju. Pridobljena potrdila in znanje zadostujejo za samostojno delo, za delo v maserskih in kozmetičnih salonih in za prijavo na izpit Nacionalne poklicne kvalifikacije, kjer si boste pridobili naziv (poklic) maser/maserka.

več na strani,….

več na strani,…. 

KONTAKT

 

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte!.

 

Telefonski št.: 041 962 559

E-mail naslov: avrora@avrora-center.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali!
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.