Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ČESNIK IZTOK S.P. - MEHANIKA VZDRŽEVANJE IN MONTAŽA STROJEV TER IZDELAVA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ

servis vilicarjev vzdrzevanje kamionov pivka


Radohovska pot 2, 6257 Pivka
...... Prikaži tel

Servis viličarjev, vzdrževanje kamionov

ČESNIK IZTOK S.P. - MEHANIKA VZDRŽEVANJE IN MONTAŽA STROJEV TER IZDELAVA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ za vas opravi servis viličarjev, vzdrževanje kamionov in izdelavo hidravličnih cevi. Odlikuje jih več kot 28 let izkušenj, strokovna izvedba del in ugodna cena.

Servis viličarjev

V svoji mehanični delavnici zagotavljajo hitro in kakovostno popravilo ali servis vseh vrst viličarjev, nudijo strokovno svetovanje in so vam na voljo s široko izbiro kvalitetnih rezervnih delov. Slednje se trudijo dobaviti hitro in brez čakanja. Popravljajo in servisirajo viličarje različnih znamk, kot so: Kalmar, Still, Mitsubishi, Linde, Jungheinrich, Heli, Clark, Hyster, itd. Delo opravijo hitro, kvalitetno in zanesljivo.

Nasvet Redno periodično vzdrževanje ter kontrolni pregledi v skladu z navodili in priporočili proizvajalca viličarjev na dolgi rok zagotavljajo uporabo viličarja z najnižjimi možnimi stroški in strojem podaljšujejo življenjsko dobo.

Servis viličarjev, vzdrževanje kamionov, ČESNIK IZTOK S.P. vam je na voljo v najkrajšem možnem času. Za dodatne informacije o servisiranju viličarjev jih pokličite na telefonsko številko 041 766 828 ali jim pišite na: cesnik.pivka@gmail.com ali cesnik.iztok@siol.net.

Izdelava hidravličnih cevi

Nudijo tudi kakovostno izdelavo hidravličnih cevi za tovorna vozila, delovne stroje, traktorje, viličarje... Kakovost izdelanih hidravličnih cevi temelji na dolgoletnih izkušnjah in uporabi kvalitetnih materialov.

Vzdržvanje kamionov in servisiranje traktorjev

Poleg servisiranja viličarjev za vas opravijo tudi vzdrževanje kamionov različnih znamk, kot so: MAN, Scania, ISUZU, Iveco, Renault, Mercedes-Benz, Volvo, Nissan, itd. in servisiranje traktorjev različnih znamk, kot so: New Holland, Fend, John Deere, Steyr, Same, Zetor, Deutz Fahr, MF... Delo opravijo kakovostno in v dogovorjenem roku. Z veseljem bodo opravili popravilo ali servis tudi na vašem tovornem vozilu ali traktorju.

Za dodatne informacije o ponudbi njihovih storitev jih pokličite na telefonsko številko 041 766 828 ali jim pišite na: cesnik.pivka@gmail.com ali cesnik.iztok@siol.net.

Servis viličarjev, vzdrževanje kamionov - ČESNIK IZTOK S.P. - MEHANIKA VZDRŽEVANJE IN MONTAŽA STROJEV TER IZDELAVA KOVINSKIH KONSTRUKCIJZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.