Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TRIJE KOLAČKI, SLAŠČIČARSTVO PETRA SMREKAR, S.P.

slascicarstvo trije kolacki petra smrekar s p obrov


Golac 55, 6243 Obrov
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

V slaščičarstvu Trije kolački, Petra Smrekar s.p. iz Obrova izdelujemo torte po naročilu v različnih oblikah in velikostih ter za različne priložnosti. Izdelamo torte po naročilu po Vašem okusu in Vaših željah. Izbirate lahko med različnimi oblikami in okusi. Po naročilu izdelamo za Vas tudi torte brez jajc in brezglutenske torte.
Torta za rojstni dan

Rojstno dnevno praznovanje si težko zamislimo brez tistih najlepših trenutkov, ko zapremo oči, si nekaj zaželimo in upihnemo svečko, na torti seveda. Še zlasti naši najmlajši imajo radi pisane torte. Zanje jih okrasimo z različnimi otroškimi motivi ali jih celo oblikujemo v podobe njihovih junakov ali predmetov iz otroških sanj. Torte vam okrasimo po vašem izboru in predlogih ter glede na priložnost, za katero želite torto naročiti. Pri tem želimo poudariti, da pri tortah po naročilu prisegamo na visokokakovostne ter naravne in vedno sveže sestavine. Kot vsaka najboljša sladica mora biti tudi torta po naročilu dobrega okusa. Ne glede na to, ali gre za običajno torto ali sladico za diabetike, mora torta presenetiti s harmonijo okusov. Poleg tega pa mora biti torta tudi vrhunsko oblikovana. Ko jo naročnik vidi, mu mora enostavno zapreti sapo s svojo prečudovito estetsko obliko.

Peka peciva po naročilu

Iščete nepozabne sladice in peciva za vrhunec vašega naslednjega dogodka ali bi se radi sami posladkali? Presenetite svoje najdražje z nežnimi sladicami okusa kokosa, čokolade in mascarpone. Po naročilu izdelamo za vas tudi sladice in peciva brez glutena. Sprejmemo naročila za raznovrstne sladice in peciva po želji stranke.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.