Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SLIKOPLESKARSTVO ALEŠ KOČAR S.P.

slikopleskarstvo fasaderstvo domzale gorenjska ales kocar radomlje


Pot ob Rovščici 7, 1235 Radomlje
...... Prikaži tel

Slikopleskarstvo, fasaderstvo, Domžale, Gorenjska - Aleš Kočar

V podjetju SLIKOPLESKARSTVO ALEŠ KOČAR s.p. imamo dolgoletne izkušnje v izvajanju kakovostnih slikopleskarskih in fasaderskih del. Delo opravimo strokovno, kakovostno in v dogovorjenem roku. Vedno skušamo upoštevati želje in potrebe strank. Pred izvedbo del smo na voljo za ogled in strokovno svetovanje.

Slikopleskarstvo

Dela opravimo, hitro kvalitetno in natančno. Pred začetkom vedno dobro zaščitimo pohištvo in tla. Po opravljenem pleskanju vse pospravimo in poskrbimo, da ne puščamo sledi. V okviru slikopleskarskih del nudimo pleskanje, slikanje, polaganje tapet, dekorativni ometi, šabloniranje, štukature.

Fasaderstvo

Nudimo kvalitetno, natančno in hitro izdelavo fasad. Fasade izdelujemo, obnavljamo in poskrbimo, da vam vaša fasada nudi primerno toplotno zaščito ter lep izgled vašega doma ali poslovnega prostora.

Kakovost svojih storitev zagotavljamo z natančnim delom in rabo sodobnih in preverjenih materialov, ki olepšajo in izboljšajo energetsko varčnost vašega doma.

Za dodatne informacije nas pokličite na: 031 739 000 ali pišite na: kitril89@gmail.com.

Slikopleskarstvo, fasaderstvo, Domžale, Gorenjska - SLIKOPLESKARSTVO ALEŠ KOČAR s.p.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.