Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

DOGŠA, PODJETJE ZA PLESKARSKA IN ZAKLJUČNA GRADBENA DELA D.O.O.

slikopleskarstvo pleskanje lendava zakljucna gradbena dela lendava lendavalendva


Prešernova ulica 8, 9220 Lendava/Lendva
...... Prikaži tel
Prikaži web

Slikopleskarstvo, pleskanje Lendava, zaključna gradbena dela Lendava

DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o., smo podjetje, ki vam nudi slikopleskarska in zaključna grabena dela, predvsem na področju Lendave in okolice. Z več kot 35 letnimi izkušnjami vam nudimo kvalitetne, hitre in cenovno ugodne storitve. Zaupa nam že več kot 100 različnih podjetij in organizacij. Toliko različnih pristopov, potreb in želja. A vsem je skupno, da so se naše ideje izkazale za prave rešitve njihovih problemov. Ker se z veseljem lotimo vsakega novega izziva in ne popustimo dokler naročnik ni v celoti zadovoljen, se stranke vedno znova rade vračajo. Uredimo vam tudi vso potrebno dokumentacijo za oddajo vloge pridobitve subvencije Eko Sklada za energetsko obnovo objekta. Vsem strankam prav tako nudimo ogled in tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta, pripravo ponudbe, ter izvedbo projekta.

Specializirani smo predvsem za:

Smo tudi pooblaščeni prodajalec barv Thermo Shield. Za vse naše storitve priskrbimo tudi potreben material, našim strankam nudimo celovito rešitev na enem mestu (od A do Ž)! Ob večji montaži vse naše storitve nudimo tudi na področju celotne Slovenije! Če imate pritrdilen odgovor na vsaj eno izmed zgoraj naštetih vprašanj, potem ste na pravem mestu - SLIKOPLESKARSTVO DOGŠA D.O.O. smo pravi naslov za vas! Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite kakovostne in ugodne, celostne storitve na področju zaključnih gradbenih del.   Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko  kontaktne številke. Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.