Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SLIKOPLESKARSTVO, STENSKE DEKORACIJE, ZIDNE DEKORACIJE, JOŽKO GRAVNAR S.P.-KOJSKO

slikopleskarstvo stenske dekoracije zidne dekoracije jozko gravnar s p kojsko kojsko


Hum 6, 5211 Kojsko
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

 ,,Slikopleskarstvo, Stenske dekoracije, Zidne dekoracije,,

JOŽKO GRAVNAR S.P.-Kojsko


Za vse, ki cenite natancnost, odlicno razmerje med kvaliteto in ceno ter maksimalno posvecanje strankam - Slikopleskarstvo, Stenske dekoracije, Zidne dekoracije, JOŽKO GRAVNAR S.P.-Kojsko! Z vami že vrsto let…

Slikopleskarstvo, Stenske dekoracije, Zidne dekoracije, JOŽKO GRAVNAR S.P.-Kojsko je podjetje, ki vam pomaga pri ustvarjanju doma, kakršnega si resnicno želite.

Imamo dolgoletne izkušnje v opravljanju razlicnih slikopleskarskih del. Smo hitri, zanesljivi, natancni in kar je najpomembneje: prisluhnejo vašim željam ter jih upoštevajo.

Pri Slikopleskarstvu vemo, kako pomembno je temeljito opraviti delo, zato se držimo dogovorov, uporabljamo kakovostne materiale, za nami pa ostanejo cisto okolje in zadovoljne stranke. Zagotavljamo vam kvalitetno opravljeno delo ob ugodnih cenah storitev.

Ste v fazi prenove vašega doma, pa ste v dilemi, kako ga polepšati cenovno cimbolj ugodno? Poklicite nas. Brezplacno bomo skupaj z vami preucili vaše želje, vam strokovno svetovali ter se, skupaj z vami, dogovorili za tocen rok izvedbe in primerno ceno storitve.

Naše vodilo so strokovnost, kakovost izvedbe in zadovoljna stranka, zato ne odlašajte in si privošcite kancek drugacnosti v vašem domu.

Ste na pravem mestu – SLIKOPLESKARSTVO – JOŽKO GRAVNAR S.P..!

PONUDBA IN STORITVE  

Naše delo temelji na kvaliteti in osebnem pristopu. Nismo samo navadni slikopleskarji ampak po želji strank ali zahtevah ambienta izvajamo tudi zahtevnejša slikopleskarska dela z elementi pleskarske umetnosti.

Za vse naše storitve priskrbimo tudi potreben material, našim strankam nudimo celovito rešitev na enem mestu (od A do Ž)!

SUHOMONTAŽNI GRADBENI SISTEMI

Ustvarite si prostor po svoji meri. Suhomontažni gradbeni materiali nudijo hitro in ugodno oblikovanje prostora, kakršnega potrebujete in si želite. Želite pregraditi prostor s predelno steno ali imeti spušcen strop?

Podjetje Slikopleskarstvo Jožko Gravnar s.p. nudi svojim strankam kvalitetno polaganje knaufa.

Zakaj SLIKOPLESKARSTVO – JOŽKO GRAVNAR S.P.?

Že vrsto let delujemo na podrocju zakljucnih gradbenih del; notranjih stenskih dekoracijah, ki so rocno izdelane in so zato unikatne(širok barvni izbor); polaganje knaufa (gips plošc) ter polaganje laminata, sanacija plesni.  Naša prednost pred ostalimi je predanost in zanesljivost našim strankam.

Ce želite o nas izvedeti vec podrobnosti, nas poklicite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.