Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

S&S TEAM, SUSANNA TRAUNER S.P., PODJETJE ZA PRIPRAVO HRANE IN OSTALE STORITVE

s&s team prodaja nakita slovenska bistrica


Tomšičeva ulica 27, 2310 Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
Prikaži web

Pozdravljeni! V podjetju S&S Team iz Slovenske Bistrice izdelujemo in prodajamo nakit iz kirurškega nerjavečega jekla 316L. Nakit je lep modni dodatek tako za vsak dan kot za posebne priložnosti. Na zalogi je širok izbor lepega nakita iz jekla po izjemnih cenah. V naši spletni trgovini bo možno kupiti tudi različna darila.

Izdelujemo:

 

Srebrna ogrlica čistine 925 sestoji iz verižice in obeska. Manjše gladko srce z drobnim okrasnim cirkonom okrogle oblike visi z zgornjega dela konture večjega srca. Nastavljiva dolžina in karabin za zapenjanje.

Šambalajska zapestnica je sestavljena iz roza kroglic, ki so okrašene z vdelanimi okroglimi cirkoni roza barve. Kroglice so nanizane na črno vrvico, ki se na obeh koncih zaključi s hematitno perlico. Dolžina zapestnice je nastavljiva.

Prstan iz kirurškega jekla srebrne barve, okrašen z dvojnim obrisom metulja. Na trupu metulja je prozoren cirkon v obliki zrna.

Jeklen prstan s sijočo površino sestoji iz obročka, ki je okrašen s cvetlico z obrisi štirih cvetnih listov. Na sredini cvetlice je s štirimi objemkami vpet okrogel prozoren cirkon.

Jeklen prstan s sijočo površino je spredaj okrašen z obrisom asimetričnega srca, ki ima na eni strani podstavek z vpetim okroglim cirkonom prozorne barve. Napis ''Love'' je postavljen diagonalno na sredino srca.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.