Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

STANOVANJSKI SERVIS BMG BLAŽ DOLGAN S.P.-ILIRSKA BISTRICA

STANOVANJSKI SERVIS BMG BLAŽ DOLGAN S.P. Ilirska Bistrica


Trnovska ulica 8, Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,STANOVANJSKI SERVIS BMG,,
BLAŽ DOLGAN S.P.-Ilirska Bistrica

Govorimo

O nas

Beljenje stanovanjskih in poslovnih prostorov Stanovanjski servis BMG, Ilirska Bistrica


Če želite osvežiti belino v stanovanju ali v poslovnih prostorih in odstraniti nikotinske ali vodne madeže, vam lahko pomagamo.
Beljenje opravimo kvalitetno in hitro, kar pomeni tudi prihranek pri ceni. Vemo, da je je čistoča v vašem domu ali pisarni pomembna, in da je težko odstraniti sledove beljenja. Zato poskrbimo, da vaše stanovanje ali poslovni prostor za nami ostane lep in čist.
Naše delo temelji na kvaliteti in osebnem pristopu. Nismo samo navadni slikopleskarji ampak po želji strank ali zahtevah ambienta izvajamo tudi zahtevnejša slikopleskarska dela z elementi pleskarske umetnosti. Po želji vam poslikamo črte, vijuge, črke, izgled opek, morda oblak v otroški sobi ali mavrico v kuhinji……
V času izvedbe del ste lahko v službi, na izletu ali celo mirno na morju. Tako ni potrebno, da se vam zaradi prenove, ustavi čas.
Vaše zadovoljstvo je za nas najbolj pomembno.
Kvalitetno opravljena storitev, za nas, pomeni, da:
ste Vi vedno na prvem mestu,
ves čas smo vam na razpolago za vsa morebitna vprašanja,
skupaj z vami poiščemo najboljšo rešitev,
skrbno zaščitimo vaše prostore,
kakovostno opravimo delo, zato se nenehno izobražujemo in
za sabo prostore počistimo.
 
Ponudba:
 
pleskanje,
suha gradnja,
rigips in knauf sistemi,
polaganje gotovih talnih oblog (laminat, pluta, topli pod, parket …),
adaptacije objektov,
barvanje…
 
Podjetje Stanovanjski servis BMG, Ilirska Bistrica ima že 20 letno tradicijo in ogromno referenc, zato so vse storitve opravljene:
 
kvalitetno
natančno
hitro
cenovno ugodno
 
Nudimo vam slikopleskarske storitve in smo vam na voljo za brušenje, kitanje in glajenje sten in stropa, delamo pa tudi suhomontažna dela (predelne stene, spuščen strop). V kolikor potrebujete tudi polaganje ploščic vam zraven lahko ponudimo tudi možnost polaganja talnih in stenskih oblog.
Če potrebujete prave mojstre, potem je podjetje Stanovanjski servis BMG, Ilirska Bistrica pravi naslov za vas!
Pozorni smo na vrsto in stanje podlage, izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage na beljenje in pleskanje. Izvajamo zidarsko beljenje, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo. Kite, premaze in druga gradiva za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.
Pred izvajanjem del veliko pozornost namenimo zaščiti prostora. Zaščitimo tla in ostalo pohištvo. Naši mojstri za slikopleskarstvo za seboj pospravijo in počistijo vse sledove svoje obrti.

8 x Zakaj izbrati ravno nas?
Vrhunska kvaliteta storitev,
zanesljivost in hitra odzivnost,
natančnost,
odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
maksimalno posvečanje strankam,
držanje zastavljenih rokov,
dolgoletne izkušnje,
zadovoljstvo strank.
 
več na strani,….    
Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.