Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

STROJNE INŠTALACIJE MARJAN PRATER S.P.-ŠENTJANŽ PRI DRAVOGRADU

strojne instalacije marjan prater s p sentjanz pri dravogradu sentjanz pri dravogradu


Otiški Vrh 88, 2373 Šentjanž pri Dravogradu
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,STROJNE INŠTALACIJE,,

MARJAN PRATER s.p.-Šentjanž pri Dravogradu

O nas

Smo podjetje, ki se ukvarja z izvedbo strojnih inštalacij. Z drugimi besedami, skrbimo za optimalno delovanje celotne napeljave (vodovodne, ogrevalne in prezračevalne) znotraj posameznega objekta.

Specializirani smo za gospodinjstva (majhna, srednja in velika), ki jim nudimo servis, prenovo ali izgradnjo inštalacij po izjemno ugodni ceni.

Celovite rešitve s področja vodovoda, ogrevanja ter adaptacije kopalnic – VODAMONT INSTALACIJE IN OSTALE STORITVE D.O.O., preverite! Z vami že vrsto let!

Prevzamemo tudi izvedbo montaže ogrevalnih naprav (centralno ogrevanje, talno gretje, toplotne črpalke). Prav tako poskrbimo za manjša dela: odmašitev cevi, menjava tuš kabine, bojlerja..

Za vsa izvedena dela nudimo tudi garancijo. Na vašo željo poskrbimo tudi za odvoz odvečnega materiala. Naše največje prednosti pa so: zanesljivost, natančnost, hitrost, nizka cena, strokovnost in prilagodljivost vašim željam.

Če imate na vsaj eno izmed zgoraj naštetih vprašanj pritrdilen odgovor, potem ste na pravem mestu – STROJNE INŠTALACIJE MARJAN PRATER s.p.-Šentjanž pri Dravogradu!

Storitve:

Vsakega dela se lotimo z največjo mero strokovnosti ob upoštevanju vaših želja ter po sprejemljivi ceni za vsak žep.

Specializirani smo predvsem za:

Med strojne inštalacije prištevamo inštalacije vodovoda, ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije, vse pogosteje pa tudi inštalacijo centralnega sesalnega sistema. Po fazah ločimo grobo in fino inštalacijo. Prva, groba faza je razpeljava vodov (vodovod, plinska inštalacija, razvodi za centralni sesalni sistem) in jo opravimo pred izdelavo ometov. Drugo, fino fazo pa opravimo po končanih ometih in pred izdelavo tlakov. V to fazo spada predvsem inštalacija talnega ali radiatorskega ogrevanja.

Centralno ogrevanje

Odločitev o tem, kateri sistem je boljši in kateri slabši, je odvisna od sogovornika, vsekakor pa ima vsak sistem svoje prednosti in pomanjkljivosti. Dvocevni sistem je starejši in se uporablja pogosteje. Enocevni sistem pa je priljubljen predvsem pri etažnem ogrevanju.  Inštalacije po katerih kroži vroča voda, so lahko nevidne (vgradimo jih v stene) ali pa so vidne (v prostoru).

Obakrat moramo poskrbeti za primerno izolacijo, predvsem kadar vodimo cevi tudi skozi neogrevane prostore. Izolaciji cevi, ki so v zunanjih stenah, kar je pogosto predvsem pri dvocevnih sistemih, moramo posvetiti še posebno pozornost, saj ne želimo ogrevati okolice. Cevi so lahko kovinske (navadno jeklo ali baker) ali iz umetnih materialov.

Talno gretje

Za talno gretje se odloča čedalje več slovencev. Izbiramo lahko med  električnim talnim, ogrevanjem  in centralnim oziroma vodnim talnim gretjem . Oba imata veliko prednosti in malo pomankljivosti. Priporočamo, da si hišo ali stanovanje, v katerem je talno gretje, ogledate in občutite odličen občutek, ki vas bo prevzel ob bosi hoji po ogrevani površini.

Zakaj STROJNE INŠTALACIJE MARJAN PRATER s.p.?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev.
  2. Zanesljivost in hitra odzivnost.
  3. Natančnost.
  4. Odlično razmerje med kvaliteto in ceno.
  5. Maksimalno posvečanje strankam.
  6. Držanje zastavljenih rokov.
  7. Dolgoletne izkušnje.
  8. Zadovoljstvo strank.

Vsem našim strankam nudimo:

Ogled pred samo izvedbo projekta.

Tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta.

Priprava ponudbe.

Izvedba projekta.

Vzdrževanje.

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.