Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Evromojster, zaključna in montažna dela v gradbeništvu in trgovina d.o.o., Ljubljana

suhomontazni sistemi evromojster d o o ljubljana ljubljana


Ulica Lili Novy 44, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Z montažo suhomontažnih gradbenih sistemov se ukvarjam od leta 1990. Najprej kot samostojen podjetnik, nato pa sem ustanovil družinsko podjetje Evromojster d.o.o. Vsa leta se prilagajamo zahtevam in potrebam strank in trga. Vsi delavci so strokovno usposobljeni, znanje pa še dopolnjujemo na seminarjih pri proizvajalcih suhomontažnih gradbenih sistemov Rigips, Knauf, Farmacel, Amf, Armstrong, Wedi, Tervol, Ursa, Novolit, Trendisol ter strešnih oken Velux. Suhomontažna gradnja je pri nas vedno bolj priljubljena, še posebej pri obnovah in naknadni izdelavi podstrešnih stanovanj, čedalje pogosteje pa tudi pri novogradnjah. Vsak posameznik z izgradnjo ali prenovo uspešno uresničuje svoje želje in cilje po atraktivnem bivalnem prostoru in to v zelo kratkem času, kar omogočajo dobri in kvalitetni materiali, ter strokovna izvedba. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/evromojste-doo_1-300x218.jpg

Storitve

Aktualno

Montažne hiše Skupaj s slovenskim partnerjem, ki ima 30 letne izkušnje z obdelavo lesa in izdelavo montažnih hiš, gradimo montažno hišo vrhunske kvalitete.  Mi pa smo dodali 27 letne izkušnje v zaključnih in obrtniških delih v gradbeništvu. Individualno izdelamo projekt hiše, vam pridobimo gradbeno dovoljenje, pridobimo subvencijo Ekosklada, pomagamo pri ugodnem bančnem posojilu, skratka naredimo vam vse od arhitekta do zaves. Gradimo pasivno montažno hišo iz slovenskega lesa.   Ekosklad Strankam nudimo pomoč za pridobivanje nepovratnih finančnih spodbud, ki jih sofinancira Eko sklad Suhomontažna gradnja je pri nas vedno bolj priljubljena, še posebej pri obnovah in naknadni izdelavi podstrešnih stanovanj, čedalje pogosteje pa tudi pri novogradnjah. Vsak posameznik z izgradnjo ali prenovo uspešno uresničuje svoje želje in cilje po atraktivnem bivalnem prostoru in to v zelo kratkem času, kar omogočajo dobri in kvalitetni materiali, ter strokovna izvedba.  

Krediti

NLB d.d. in Evromojster d.o.o. Ljubljana vam ponujata ugodno, hitro in preprosto kreditiranje* nakupov:   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.