Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TEČAJI TUJIH JEZIKOV, SEMINARJI - IZOBRAŽEVANJE IZZA D.O.O.-SLOVENSKA BISTRICA

tecaji tujih jezikov seminarji izobrazevanje izza d o o slovenska bistrica slovenska bistrica


Ljubljanska cesta 42, 2310 Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,Seminarji – Izobraževanje,,

,Tuji jeziki in učenje tujega jezika,

IZZA d.o.o. – Slovenska Bistrica

 

O nas

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z gotovostjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

Gospodarska družba IZZA d.o.o. spada med večje zasebne ponudnike usposabljanj in svetovanj. Naše poslanstvo je, da zagotovimo odjemalcem  kvalitetna, sodobna znanja, ki so TAKOJ prenosljiva v prakso.
To pa pomeni, da je vsak seminar, čeprav pod enakim naslovom, popolnoma prilagojen potrebam vsakega odjemalca posebej. S tem dosegamo z naročniki partnerski odnos in ustvarjamo naročniku dodano vrednost. Z našimi odjemalci se srečujemo vsak dan in oni nam dajejo sveže ideje za nove programe, ki jih trenutno potrebuje trg
Programe najprej dodelamo strokovno in vsebinsko, izberemo primernega predavatelja in izvedemo kvalitetno organizacijo seminarja. Ob 20-letnici obstoja lahko povemo, da imamo pogodbo s 148 predavatelji, ki so strokovnjaki iz prakse in ki lahko seminar nadgrajujejo pri naročniku v obliki svetovanja. Prav tako je z nami podpisalo sodelovanje nekaj institucij, med njimi tudi Fakultete. S tem povezujemo potrebe podjetij iz prakse in znanja, ki jih naj fakulteta daje študentom.
Kakovost naših storitev je zelo visoka, zato smo v nekaterih podjetjih že prevzeli izvedbo celotnega plana usposabljanja zaposlenih ali pa smo stalni izvajalci za izbrane programe.
Leto 2008 je postalo uspešno prelomno obdobje za naše podjetje, saj smo izvedli 258 delavnic, seminarjev, tečajev s 4988 udeleženci. V naši bazi partnerjev se nahaja že 1283 organizacij, s katerimi smo že uspešno sodelovali.
Preizkusite nas in želeli si boste sodelovati z nami!

Naša storitev:

 

NAROČNIKOM ZAGOTAVLJAMO kvalitetne in sodobne izobraževalne programe in svetovanja, katerih so znanja TAKOJ prenosljiva v prakso!

To bomo dosegli tako: Šola, ki odpira vrata v svet!

Znanje tujih jezikov postaja konkurenčna prednost, kjer koli delujemo. Na naši šoli imamo individualni pristop do vsakega udeleženca, tako da se boste z lahkoto naučili tujega jezika in z vztrajnostjo pridobili certifikat, ki ima mednarodno veljavo pri delodajalcih in v šolah.

Zakaj obiskati ravno nas?Vrhunska kvaliteta storitev,

  1. zanesljivost in hitra odzivnost,

  2. natančnost,

  3. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  4. maksimalno posvečanje strankam,

  5. držanje zastavljenih rokov,

  6. dolgoletne izkušnje,

  7. zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!
reference:  

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.