Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TELESAT, D.O.O. JESENICE

TELESAT, d.o.o. Jesenice


Cesta talcev 20, Koroška Bela
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,Digitalna televizija, Internet, IP Telefonija,,

TELESAT, d.o.o. Jesenice

Govorimo 
O nas

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Podjetje Telesat Jesenice vam nudi preko 200 aktualnih televizijskih in skoraj 100 radijskih programov. Vse programe lahko spremljate v digitalnem zapisu, kar pomeni bistveno večjo kakovost zvoka in slike.

V omrežje je vključen tudi program v visoki ločljivosti (HD – high defenition). Sprejem teh programov omogočajo samo digitalni sprejemniki in TV ekran, ki podpira visoko ločljivost.

Vedno več TV programov je na voljo v HD tehniki, uživate lahko v kristalno čisti sliki brez motenj. Pri vseh paketih vam Balkan 25+ nudimo gratis !

Programe vam ponujamo v različnih paketih.

Vedno več TV programov je na voljo v HD tehniki, uživate lahko v kristalno čisti sliki brez motenj. Pri vseh paketih vam Balkan + paket nudimo gratis !

Ob tako široki ponudbi TV programov boste vedno našli kaj zase. Hkrati pa vam bodo na voljo sveži filmi, ki jih na javnih TV postajah še nekaj let ne bodo vrteli! Le pokovko si boste morali pripraviti sami.

Telesat internet za vsakogar

Brskanje po spletu, pošiljanje elektronske pošte, uporaba spletnih aplikacij, prenos glasbenih in video datotek – skratka, Telesatova ponudba internet paketov vam omogoča hiter in varen dostop do svetovnega medmrežja.

Osnovne značilnosti:

Preverite tudi pakete Trojček, ki vam omogočajo kombinacijo digitalne kabelske televizije, IP telefonije in interneta po privlačnih cenah.

IP telefonija

Detel IP telefonija – samo 3,50 €/mes !

Detel IP lahko opredelimo kot klasično telefonijo, ki poteka preko širokopasovne internetne povezave.

Detel IP omogoča uporabniku nespremenjeno uporabo obstoječega analognega telefonskega aparata. Torej običajni, klasičen telefonski aparat, ki ste ga vajeni pri vaši vsakodnevni rabi doma in v službi, od sedaj naprej lahko priključite tudi v Detel slovensko telefonsko omrežje.

Poskrbeli smo, da za uporabnika ni nobene razlike v načinu uporabe telefona, kakršnega je že vajen. Dodali pa smo nekaj zanimivih in predvsem brezplačnih dodatnih možnosti za tiste, ki si želijo sodobno telefonijo kar najbolje izkoristiti.

Zakaj izbrati Detel IP telefonijo

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovostjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

8 x Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natančnost,
  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvečanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.

več na strani,…

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.