Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

LINEAR ILC TOMAŽ S.P.

tiskarna dolenjska offset in digitalni tisk dolenjska najcenejsi tisk v sloveniji ribnica


Lepovče 23, 1310 Ribnica
...... Prikaži tel
Prikaži web

Tiskarna Dolenjska, offset in digitalni tisk Dolenjska, najcenejši tisk v Sloveniji

Tiskarna Linear je podjetje s 30 letno tradicijo. Naše podjetje je popolnoma usmerjeno k našim strankam, kjer vsi člani aktivno sodelujemo v poslovno-delovnem procesu. Odlikujeta nas fleksibilnost in visoka odzivnost na želje in potrebe naših strank. Naš cilj je na enem mestu ponuditi celostno tiskarko storitev, za učinkovito in uspešno promocijo vašega podjetja. Zagotavljamo vam mnogo več kot zgolj tiskanje, saj smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč tudi, kadar ste v časovni stiski ali kadar potrebujete nasvet oziroma pomoč pri oblikovanju. Smo vaš partner, na katerega se lahko vedno zanesete, saj dosledno upoštevamo vse dogovore in časovne roke.

Poleg tiskanja vam zagotavljamo tudi profesionalno grafično oblikovanje, hkrati pa vam ob naročilu z veseljem priskočimo na pomoč, kadar potrebujete nasvete glede izbire prave oblike tiskovin in ustreznih materialov. Grafična podoba je eden pomembnejših dejavnikov do uspeha, saj boste z dobro izoblikovano grafično podobo bolj navduševali in izstopali med ostalimi konkurenti. Nudimo vam celovito in visoko kvalitetno storitev oblikovanja. Offset tisk je zaradi svoje hitrosti in kakovosti odtisa je postal naš najpogostejši spremljevalec v vsakdanjem življenju. Omogoča tiskanje večjih naklad, na papir ali na samolepilno folijo. Med tem ko ima digitalni tisk hitrejšo odzivnost in nudi cenovno ugodnejše tiskovine pri manjših nakladah, ki jih tiskamo na laserskih produkcijskih tiskalnikih, prava tako na papir ali na samolepilno folijo.

POTREBUJETE OFFSET ALI DIGITALNI TISK? MORDA POMOČ PRI GRAFIČNEM OBLIKOVANJU?

Tiskarna Linear je prava izbira za vse, ki potrebujete hitro in ugodno tiskanje vseh vrst promocijskih gradiv. Tiskovine vam brezplačno dostavimo po vsej Sloveniji. Ne pustimo jih pred pred vrati, temveč jih znosimo na mesto, kjer jih potrebujete Kontaktirajte nas ali nas obiščite na sedežu podjetja. Dovolite, da skupaj z vami napišemo vašo odmevno zgodbo! Z veseljem vam bomo pomagali pri vseh tiskarskih izzivih. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše kontaktne številke.  Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.