Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TRGOVINA MIMICA,URE,NAKIT,DARILA-MIMICA, MARIJA HUDELJA S.P.-ČRNOMELJ

trgovina mimica ure nakit darila mimica marija hudelja s p crnomelj crnomelj


Kolodvorska cesta 26, 8340 Črnomelj
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,TRGOVINA MIMICA,,

,URE,NAKIT,DARILA-MIMICA,

MARIJA HUDELJA S.P.-Črnomelj

      

Je tudi WEE PARTNER

doživite novi WEE občutek, skenirajte nas in seveda našo QR kodo zbirajte in koristite popuste (na spletu in v fizičnih trgovinah)…. če želite tudi vi postati Wee PARTNER in  s tem privabiti čimveč kupcev v svoje trgovine in lokale, ter jim omogočiti mobilni plačilni sistem, pri tem pa še dodatno zaslužiti, nas kontaktirajte.

brezplačno registrirate in si na svoj mobilni telefon naložite WEE aplikacijo ter jo preizkusite v praksi.

http://www.weeconomy.com

URE,NAKIT,DARILA-MIMICA

Nakita ni nikoli preveč, še posebej pa se ženske nikoli ne naveličajo verižic, zato te predstavljajo tudi zelo lepo darilo. V ponudbi boste našli različne verižice, ki vas bodo navdušile s svojim zapeljivim videzom.

Ponujamo vam večno eleganco z modernim pridihom, poletne verižice s prav posebnimi in nadvse modnimi obeski, tako imenovane statement ogrlice, ki dajejo glavni poudarek vaši opravi, verižice iz sandalovine ter še marsikaj lepega in zanimivega!

Pri nas lahko izbirate med izdelki: ročne ure,zlati nakit, srebrni nakit, slike, izdelki iz gline, stekla, kristala…

Ročne in stenske ure ter budilke, srebrni nakit, zlati nakit, krstne sveče, slike, vaze in še veliko ostalih daril za vse priložnosti.

V trgovino Mimica v Črnomlju   ste vabljeni vsi, ki bi si želeli imeti kakšnega izmed izdelkov, ki vam ga ponujamo v naši izbrani ponudbi.

Pri nas lahko izbirate med izdelki, kot so na primer:

Med drugim pa vam ponujajo tudi storitve  menjave baterij v urah, popravila nakita in vse vrsta šiviljskih popravil.

Naša trgovina vam ponuja pestro izbiro nakita, ur, daril, torbic in drugih modnih dodatkov. UGODNE IN DOSEGLJIVE CENE ZA VSE!

Nakit

Modne zapestnice, ogrlice, uhani, zaponke in mnogo več.

Ure

Izbirate lahko med atraktivnimi ženskimi in moškimi urami.

Darila

Darila za rojstne dneve, obletnice, praznike in poslovna darila.


Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

     

UGODNO IN KVALITETNO

Obiščite nas v našem butiku in svetovali vam bomo za nakup.


Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.