Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TURISTIČNA AGENCIJA NA LEPŠE, TAMARA ŠUEN S.P.-SLOVENSKA BISTRICA

Turistična agencija NA LEPŠE, Tamara Šuen s.p. Slovenska Bistrica


Kraigherjeva ulica 10C, Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,Turistična agencija NA LEPŠE,,

Tamara Šuen s.p.-Slovenska Bistrica

 


Govorimo

O nas

 

Ste pregledali že vse ponudbe, pa se še vedno ne morete odločiti, kam na počitnice?

Dovolite, da vam pri vaši odločitvi pomagamo!

 

Agencija Na lepše je ponudnik različnih počitnic, letalskih vozovnic, potovanj, … Popeljemo vas na vse strani sveta in za vsak žep najdemo primerno ponudbo. Dolgoletna prisotnost na slovenskem tržišču je zagotovilo za kakovostne počitnice po vaši meri.

Za vas smo dosegljivi vsak dan od ponedeljka do petka med 09:00 in 18:00 ter ob sobotah med 09:00 in 12:00. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali v zvezi z vašimi počitnicami in odgovorili na morebitna vprašanja. Seveda pa lahko kar po telefonu rezervirate vaš dopust!

 

 

Potovanja:

Svet je lahko tako blizu, če se ga odločite raziskati pod vodstvom odličnih vodnikov in s pomočjo skrbno pripravljenih programov, ki vam omogočajo, da v najkrajšem času vidite kar največ in podrobno spoznate dežele kot so Indija, Šrilanka, Tajska, Kuba, Malezija, Singapur in še bi lahko naštevali.

Z letalom ali avtobusom, včasih kombinacija obojega, včasih lahko podaljšate potovanje še z nekaj dnevi ob kakšnem obmorskem kraju. Izbor je širok in za vsakega se najde nekaj.

 

 

Destinacije

 

Sveža miselna podlaga za vse, ki iščejo »nekaj več«. Izhaja iz aktivnega sopotnika 21. stoletja, ki razmišlja o kvaliteti potovalnega časa. Za vse, ki na potovanju poleg počitka in sprostitve želite tudi osebno regeneracijo, povrnitev navdiha ter naložbo v boljše domače življenje in osebni razvoj. To je največja dodana vrednost in poslanstvo.

Kako poteka internetna rezervacija?

Ko najdete ustrezno ponudbo, izpolnite obrazec za rezervacijo in na naveden e-mail naslov boste prejeli vse podrobnosti v zvezi z aranžmajem. V kolikor je vse v skladu z vašimi željami in vam ponudba še vedno ustreza, je potrebno rezervacijo potrditi in izvršiti plačilo ter v čim krajšem času poslati potrdilo o plačilu na elektronski naslov:  ali na faks: 02/ 2507901.

Šele po prejemu akontacije postane rezervacija fiksna. Kakršnekoli spremembe od tega trenutka naprej so sicer možne, vendar se vsaka sprememba oz. stornacija rezervacije obračuna po splošnih pogojih organizatorja.

Rezervacija po telefonu:

Za vas smo dosegljivi vsak dan od ponedeljka do petka med 09:00 in 18:00 ter ob sobotah med 09:00 in 12:00. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali v zvezi z vašimi počitnicami in odgovorili na morebitna vprašanja.

Seveda pa lahko kar po telefonu rezervirate vaš dopust!


Zabaviščni parki

Sami ali organizirano se lahko podate v katerega od zabaviščnih parkov, ki jih je v Evropi kar precej – Legoland, Europapark, Gardaland, Disneyland.
Preživite dan ali dva v družbi pravljičnih figur ali pa iščete morda adrenalinsko doživetje, kakšen zanimiv šov s pirati, klovni, čarovniki, ali pa dogodki ob posebnih praznikih in datumih kot je recimo Noč čarovnic?

Rezervacija po telefonu

Za vas smo dosegljivi vsak dan od ponedeljka do petka med 09:00 in 18:00 ter ob sobotah med 09:00 in 12:00. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali v zvezi z vašimi počitnicami in odgovorili na morebitna vprašanja. Seveda pa lahko kar po telefonu rezervirate vaš dopust!

Za mlade in stare, za majhne in velike, vsak bo našel nekaj zase!


8 x Zakaj obiskati ravno nas?

 

 

več na strani,….           več na strani,….    

 

 

Stopite v stik z nami!

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.