Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Turistična kmetija Fajfar,Mihael in Tatjana Fajfar-Šmartno ob Paki

turisticna kmetija fajfar mihael in tatjana fajfar smartno ob paki smartno ob paki


Slatina 21b, 3327 Šmartno ob Paki
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,Turistična kmetija Fajfar,,

Mihael in Tatjana Fajfar-Šmartno ob Paki

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/turisticna-kmetija-smartno-ob-paki-300x183.jpg   Turistična kmetija Fajfar leži ob vznožju pogorja Dobrovlje v naselju Slatine pri Letušu. Do turistične kmetije – vinotoč zavijete pred veliko kmetijo Hrašan desno iz smeri Celja in po dobrih 600 m pripeljete na dvorišče na desni. Vinotoč Fajfar se nahaja ob gozdni zaplati, kjer se poleti lahko ohladite v prijetni senci hrastovih dreves. Mihael in Tatjana vzgajata vinograd pri Jakcu (Haloze) in v Kolovratu (Mozirje) in proizvajata vino z zavestjo, da kmetijske površine ne zapadejo v zaraščanje. Pri opravilih v vinogradu jima priskočita na pomoč sin in hči, pri negi vina v kleti pa je gospodar najrajši sam. Predvsem so med obiskovalci na vinotoču Slovenci, si pa želijo pogostiti tudi več tujih gostov http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/turisticna-kmetija-smartno-ob-paki_1-300x164.jpg Obiskovalcem oz. zaključenim skupinam prirejajo, v zimskem vrtu ob hiši (poleti na terasi), degustacijo vrhunskih vin, sorte Dišeči traminec, Rumeni muškat, Laški rizling in Modro frankinjo. Gostom pa postrežejo tudi z domačim narezkom s suho salamo, savinjskim želodcem, zašinikom ter s »tünko« in slavonskim kulenom iz rodnega kraja gospodarja zraven pa ne manjka kos domačega kruha.   Gospodar Mihael se lahko pohvali s številnimi odličji za svoje delo z vinom. Prejel je 60 zlatih in 8 srebrnih medalj. V Šmartnem ob Paki je postal kletar leta 2008 in med malimi vinogradniki leta 2011 pridobil laskavi naziv, kletar leta v Sloveniji. Skrbi tudi za najstarejšo vinsko trto na svetu (cepič z Lenta) v Mozirskem gaju. Iziv mu je pozna trgatev grozdja in suhi jagodni izbor. V takem vinu predvsem opozarja na okus po zrelosti, elegantnosti, vonju po medu, vaniliji in orehih.  Takšno vino je najboljše piti po sladici ali povsem samostojno. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/turisticna-kmetija-smartno-ob-paki_3-195x300.jpg   V bližnji okolici turistične kmetije – vinotoč je možen izlet na Gora Oljko, ogled Mozirskega gaja, obisk zdravilišča Topolšica in Dobrna, smučarski center TRC Golte in ogled Alpskega vrta na Mozirski ter neokrnjena pokrajina Logarske doline.

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

    http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/turisticna-kmetija-smartno-ob-paki_2-300x164.jpg
 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

 Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.