Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

S-TIMM, PODJETJE ZA POSPEŠEVANJE PRODAJE, D.O.O.

ugoden najem potniskega kombija ugoden najem osebnega kombija najem kombija za vec oseb preserje


Rakitna 47, 1352 Preserje
...... Prikaži tel

Ugoden najem potniškega kombija, ugoden najem osebnega kombija, najem kombija za več oseb

VAŠA NAJBOLJŠA IZBIRA NAJEMA KOMBIJA!

V S-TIMM d.o.o. vam ponujamo ugoden najem vozil že od 30 EUR/DAN. Najemite kombi! Zakaj?

Ima vaša ženska s seboj veliko prtljage, včasih pa je le te preveč in je pretežka? Kako naj ji moški pove, da je njen štirikolesni konjiček premajhen? Imate veliko družino in si želite udoben izlet, potovanje ali dopust? Ste radi v družbi? Greste na poroko? Zabavo? Pojdite skupaj!

Peljite se sproščeno, varno in udobno v prijetni družbi z našim jeklenim konjičkom OPEL VIVARO. Vozilo je podaljšan model kombija za prevoz oseb v treh sedežnih vrstah. Podaljšani model omogoča namestitev prtljage v zadnjem delu vozila in posledično udobno vožnjo potnikov. Varen in enostaven vstop v vozilo potnikom omogočajo široka stranska drsna vrata in nižja stopnica. Zatemnjena panoramska okna omogočajo jasen pogled v zunanjost vse smeri okolice, okolici pa notranjost kombija ni vidna; s tem smo zagotovili diskretnost potnikov.

Z najemom kombija OPEL VIVARO ali RENAULT TRAFIC boste izpolnili vsa svoja pričakovanja!

Lokacija prevzema vozil:  Mercator center šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33, Ljubljana. Vsa naša vozila imajo letno vinjeto, sklenjeno zavarovanje in asistenco za Slovenijo in tujino ter zeleno karto. Poleg najema vozil vam nudimo tudi izposojo strešnih kovčkov in nosilcev, ter najem profesionalnih navigacijskih enot GARMIN NUVI. Za vsa povpraševanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 643 603 ali na elektronskem naslovu: ugodennajem@gmail.com. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Podjetje S-TIMM d.o.o. se ukvarja tudi s pospeševanjem prodaje. Več si preberite na spletni strani.

Ugoden najem potniškega kombija, ugoden najem osebnega kombija, najem kombija za več oseb - S-TIMM d.o.o.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.