Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SAŠA PRIMOŽIČ S.P., POSLOVNE STRORITVE IN PRODAJA

ugoden najem prodaja avtodomov plovil trzin


Reboljeva ulica 40, 1236 Trzin
...... Prikaži tel
Prikaži web

Ugoden najem, prodaja avtodomov, plovil

Saša Primožič s.p., poslovne storitve in prodaja, smo družinsko podjetje, ki uspešno posluje že od leta 2000 ter več kot 5000 opravljenimi najemi. V teh dolgih letih uspešnega poslovanja smo si pridobili veliko zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tujini, katere se rade vračajo saj imamo profesionalen odnos do strank, kvalitetno opravljene storitve in konkurenčno cenovno ugodno ponudbo. Naše odlike so kakovost, natančnost in ažurnost. Zagotavljamo vam cenovno ugoden, varen ter zanesljiv najem in nakup avtodomov in plovil.

Avtodom je sinonim za optimalno svobodo in neodvisnost. Če se za počitnice odločimo za najem avtodoma, nam ni treba skrbeti za iskanje namestitve, pa tudi glede hrane in higiene smo lahko brez skrbi - moderni avtodomi nam nudijo praktično enako udobje, kot bi ga bili deležni v apartmaju. Pri nas vas za ugoden najem čakajo sodobni avtodomi s polno opremo. Izposoja je možna za krajša ali daljša potovanja, tako v poletnem kot tudi v zimskem času. Vsako leto je za vas pripravljena nova flota avtodomov, ki so redno vzdrževani, po vsej Evropi pa je vzpostavljena tudi servisna mreža. Nudimo tudi širok izbor dodatne opreme, kot so kolesa in GPS navigacija. Poleg najema avtodoma, vam prav tako nudimo možnost najema motorno izpodrivne barke Delphia 1050 escape, ki odlikuje izredna prostornost in zelo mala poraba goriva. Primerna je za bivanje osmih oseb. Nahaja pa se v marini Izola.    

POTREBUJETE BIVALNO VOZILO, PA NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI? MORDA PA BI LETOŠNJI DOPUST PREŽIVELI NA BARKI?

Saša Primožič s.p. smo pravi naslov za vas! Kontaktirajte nas in si zagotovite svoje bivalno vozilo, za ugodno ceno, po vaših željah in standardih! Vam preostane, le da se udobno in mirno odpravite novim dogodivščinam na proti! Se že veselimo sodelovanja z vami!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani, kjer lahko tudi opravite rezervacijo vozila!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.