Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

DEJAN JAZBEC S.P.

Ugodna izdelava mansard na Savinjskem


Zgornji Dol 22, 3342 Gornji Grad
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

UGODNA IZDELAVA MANSARD NA SAVINJSKEM

Dean Jazbec s.p. smo manjše mlado podjetje, ki vam nudi ugodno izdelavo mansard na Savinjskem. Odlikuje nas prijaznost, zanesljivost, natančnost in vedno se držimo dogovorjenih rokov. Pri izdelavi mansarde vam tudi svetujemo kaj in kako je smiselno narediti prav tako upoštevamo vaše želje. Mansarda je odlična rešitev dodatnega stanovanja s katerim lahko rešite ugodno in hitro stanovanjski problem mladih saj sam izdelava s suhomontažnimi sistemi je dokaj ugodna in hitra. Ni potrebnega dodatnega sušenja kar pomeni, da je možna hitra vselitev po izdelavi. Mansarda je zelo prijeten bivalni prostor in je lahko čudovito stanovanje ne glede na to ali gre za izdelavo nove mansarde ali obnovo starega podstrešnega stanovanja. Za kakršnakoli dodatna vprašanja ali informacije vezane na izdelavo mansard na Savinjskem smo za vas dosegljivi na telefon, mail ali preko spodnjega obrazca.

POLAGANJE TALNIH OBLOG

Poleg izdelave mansard smo specializirani tudi za polaganje različnih vrst talnih oblog kot so parket, laminat, vinila…Položimo parket na različne podlage (beton, pluta, podlage iz gume, keramične podlage, lesene…), ki seveda morajo biti trdne, ravne in čiste. Laminat prav tako lahko položimo na različne podlage in si s tem prihranimo delo in čas, ki bi ga sicer porabili za odstranjevanje starih oblog. Pri laminatu svetujemo tako kot pri gotovem parketu, da je vsaj nekaj dni v prostoru kjer ga bomo polagali, da se aklimatizira s čemer se izognemo kasnejšemu krčenju ali nabrekanju. Vinilne obloge so dan danes zelo prodajne saj je vse več proizvajalcev, ki izdelujejo proizvode katere je možno reciklirati. Polagamo jih lahko v različne prostore.

OSTALA PONUDBA

Naša glavna dejavnost je ugodna izdelava mansard na Savinjskem in smo specializirani za polaganje talnih oblog vendar vam lahko ponudimo tudi vgrajevanje stavbnega pohištva. Vgradimo okna, zunanja vrata in prav tako notranja. Prav tako poskrbimo tudi, da bo vaše pohištvo sestavljeno kakovostno in hitro ter v kolikor se vam je uničil kos vašega ljubega pohištva se bomo potrudili po najboljših močeh, da vam ga popravimo.

Seznam storitev

Nudimo vam:

Ugodno izdelavo mansard na Savinjskem

Polaganje parketa

Polaganje laminata

Polaganje vinila

Montažo pohištva

Vgrajevanje stavbnega pohištva

Popravilo pohištva

Galerija

Lokacija

Kontaktni obrazec

Delite podjetje na družabnih omrežjih:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.