Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

RAR NOVI, PROIZVODNJA, TRGOVINA, INŽENIRING D.O.O.

Ugodni rastlinjaki v Sloveniji


Stegne 15, 1000 Ljubljana
Prikaži web
Prikaži web
...... Prikaži fax
...... Prikaži email
Prikaži web

Ugodni rastlinjaki v Sloveniji | Na podjetje RAR NOVI, PROIZVODNJA, TRGOVINA, INŽENIRING D.O.O. se obrnite, če se sprašujete, kje so na voljo ugodni rastlinjaki v Sloveniji. 

Na področju imajo dolgoletne izkušnje, strokovno znanje in odlične reference. Poleg tega, da so pri njih na voljo ugodni rastlinjaki, v Sloveniji prodajajo tudi steklenjake, zimske vrtove in celotno opremo zanje, ki vam jo tudi hitro profesionalno montirajo.

Če se z vrtnarstvom ukvarjate profesionalno ali ljubiteljsko, so pri njih na voljo najbolj ugodni rastlinjaki, v Sloveniji pa tudi ne boste našli bolj kvalitetnih. 

ugodni-rastlinjaki-v-sloveniji_1

Ugodni rastlinjaki v Sloveniji 

Da bi tudi v prihodnosti bili prva izbira za vse, ki se sprašujejo kje so na voljo ugodni rastlinjaki v Sloveniji, skrbijo da ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter da prisluhnejo individualnim zahtevam strank, da so te s končno rešitvijo maksimalno zadovoljne. 

Obiščite njihovo spletno stran, kjer so ugodni rastlinjaki v Sloveniji ter njihove dejavnosti podrobneje predstavljeni, za dodatna vprašanja in odlično, smo vašim zahtevam in željam prilagojeno ponudbo, pa jih kontaktirajte. 
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.