Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

UNIFORCE CENTER - ŠPORTNO, REKREACIJSKI IN IZOBRAŽEVALNI CENTER VANJA MIHELIČ S.P.

uniforce center sportno izobrazevalni center vanja mihelic s p ribnica


Ob železnici 4a, 1310 Ribnica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

UNIFORCE CENTER je športno-rekreacijski in izobraževalni center, ki ponuja vse in je za vse. Je center, ki je ustvaril pogoje za odlične priložnosti. Je edinstven, specifičen in ima odprta vrata za vse, ki želijo uživati v zdravem in rekreativnem duhu. Prijaznost, nasmejanost in sproščenost so pri nas kvalitete, s katerimi se boste lahko vsakodnevno srečevali. Sproščeno okolje, v katerem lahko vsak posameznik poišče organiziran program zase in si poišče tisto, kar mu manjka do bolj nasmejanega in popolnega vsakdanjika. Zakaj smo ga poimenovali tudi center priložnosti? Ker ponuja z najemom našega prostora širok spekter možnosti tudi vsakemu posamezniku pri uresničitvi svojih sanj. Pozabili nismo niti na naše najmlajše, saj jim v našem centru nudimo prav posebne vsakodnevne aktivnosti.

Najem prostora

Ponujamo vam najem prostorov v Uniforce centru, Ob železnici 4a v Ribnici. Imate svojo plesno šolo, svetovanja, delavnice, različne vadbe? Lahko vam ponudimo našo dvorano za najem za izvajanje rednih aktivnosti ali enkratnih organiziranih delavnic ali tečajev. Najem mora biti prilagodljiv z vnaprej izdelanim urnikom.

Aktivnosti za otroke

Rojstnodnevne zabave

Morda nimate prostora da bi pripravili praznovanje rojstnega dne za svojega otroka in njegove prijatelje? Iščete nekaj posebnega, izvirnega?​ Praznovanje rojstnega dne, še zlasti v zgodnjem otroštvu, je za otroke res ​prav posebno doživetje. Zakaj jim ne bi ponudili nekaj drugačnega?​ Na naših zabavah ni časa za dolgočasenje, dovolj je prostora za tekanje, skakanje, predvsem pa je zagotovljeno primerno okolje za igro pod vodstvom izkušenih animatorjev. Če želite svojim otrokom med praznovanjem ponuditi več, se oglasite pri nas in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani.  

Vodene športne vadbe

Osnovna motorika je pri otrocih izrednega pomena. Ob tem osvajajo osnovne veščine, katere jim kasneje pridejo prav pri usmerjenih športih. Na podlagi osnov je napredek hitrejši, večji in kvalitetnejši, zahvala pa gre motoriki, ki jo otroci pridobijo skozi igro in zabavo. Skozi elementarne igre, spoznava smisel in upoštevanje navodil. Razvija tudi ustvarjalnost, ko išče svoje načine in poti za rešitev različnih gibalnih nalog. Za lastno domišljijo se spoprijema z novimi izzivi ter izraža svoja čustva in občutja.  

Igralnice urice v tujem jeziku

Kako seznaniti majhne otroke s tujim jezikom? Zgodnje učenje tujega jezika je zelo dobra naložba za nadaljnje življenje. Otroci se seznanjajo z novim jezikom na veliko različnih načinov. Odrasli smo tisti, ki ustvarimo okolje, kjer se malčki lahko sami izkažejo kot soustvarjalci iger. Najprej zgodbe ali pravljice le poslušajo, potem jih že lahko zaigrajo, pri tem pojejo in posnemajo. Odrasli smo tudi tisti, ki otroke spodbujamo, da udejanjijo svojo domišljijo, navdušenje, neizčrpno energijo in vse svoje čute usmerijo v igrivo učenje tujega jezika. Vsekakor lahko trdimo, da se bodo otroci pri igralnih uricah ne samo zabavali, temveč od uric tudi ogromno odnesli v smislu znanja in občutka za tuj jezik. Majhni otroci so kot gobice, ki vpijajo vse znanje, ki jim je ponujeno. To zagotovo velja tudi za igralne urice v tujem jeziku, kjer se pedagogi trudijo, da je nov jezik predstavljen na prijeten in raznolik način, skozi katerega otrok spontano doživlja nov jezikovni sistem in ga začne ponotranjati.  

Aktivnosti za odrasle

Vodene skupinske vadbe

Ponujamo vam sodobne različice vodenih skupinskih vadb za pridobivanje kondicije in nadzorovanje telesne teže. V UNIFORCE CENTRU je ponujena raznolikost in zabava ob odlični glasbi in vrhunsko izurjenih vaditeljih pod vodstvom inštruktorja. Vadbe so namenjene vsem, tako začetnikom kot vrhunskim športnikom, prav tako pa je priporočljiva tudi za ljudi, ki imajo osteoporozo in za vse tiste, ki preprosto želijo biti „fit“. Namenjene so tudi vsem tistim, ki zaradi hitrega tempa življenja nimajo veliko časa za šport in ostale fizične aktivnosti ter bi radi hitro prišli do želene postave. Čeprav se vadbe izvajajo v skupinah gre za individualno vadbo, saj vsak dosega svoje lastne maksimalne fizične sposobnosti in ni odvisen od skupine ljudi, ki izvajajo istovrstno vadbo. Predvsem pa je pri nas poudarek na manjših skupinah, tako se lahko vaditelj ali inštruktor posveti vsakemu posamezniku.  

Osebno trenerstvo

Osebni treningi so namenjeni vsem tistim, ki si želite napredovati na telesnem in osebnem področju, okrepiti mišično maso, pridobiti moč in kondicijo. Treningi so namenjeni tudi vsem tistim, ki se želite pripraviti za svojo športno aktivnost, da boste v njej uživali še bolj. Za vse, ki si želite izgubiti odvečnih kilogramov, ki vam otežujejo življenje in za vse, ki vas omejujejo bolečine v križu, kolenu, pa ne veste, kako bi si pomagali. Gre za individualno delo posameznika in osebnega trenerja, ki prinaša rezultate v zelo kratkem času. Strokovni pristop pri vadbi je nujen. Osebni trener ne dela zaključkov, ne obtožuje. Je vodja, učitelj in motivator. Prav tako je soodgovoren za zdravje, počutje in uspeh stranke.

Svetovanje pri prehrani

Obstaja nešteto teorij zdravega prehranjevanja in v poplavi vseh informacij ni čudno, da smo ljudje zmedeni. Zdrava prehrana pomeni uravnotežen vnos vseh hranilnih snovi in ustrezno energijsko vrednost, glede na naše potrebe. Zdrava prehrana je stvar razumnega izbora, ne obsedenosti, kaj in kdaj boste jedli. Ljudje vse bolj izgubljamo naravni občutek za optimalno prehranjevanje, predvsem pa izgubljamo občutek za svoje zdravje. Problem nastane, ker ne jemo več prave hrane, jemo le še izdelke. Prava hrana je tista, ki jo deklarira narava in ne industrija.   
Vir http://www.uniforce-center.si/Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.